Sayfa 924/996 İlkİlk ... 424824874914922923924925926934974 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 7,385 - 7,392 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

1.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Inanmak istiyorum tabiki, bu işin muhalefeti olmaz.

Fakat benim bildiğim Sinovactan 50 milyon doz, Biontech'den de galiba 1.5 milyon doz aşı gelecekti, öbür 50 milyon doz aşı nereden çıktı?
    Benim bir tahminim var ama söyleyemem Reha Bey...

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Tahminim mart sonu nisan bqşına kalmadan antalya aydın muğla başta olmak üzére turizm bölgelerinin tamamı risksiz bölge ilan edilip açılacak. İnsanlar tahammül sınırlarının sonuna geldi.
    İyide aşılama başladı bir ay sabretsinler bitsin bu iş. Güzel bir yaz geçirelim. Şu anda aşılı kişi sayısı 4 milyon daha %5 bile değil.
    Esnaf zaten ev-ofise karşı. Kıyafet alan, öğle yemeği yiyen, servise binen yok. Onunda yasaklanması gerekiyor. Ama tüm bu süreçte ne fabrika çalışanına, ne ofis çalışanına aşı yapmayı düşünen yok. Onlar çalışsın ki bordrodan vergi gelsin, onlar tüketimde bulunsun ki sistem dönsün.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

3. Yılı 6.25 kapatıyormuşuz Capital Economics e göre.

İlk taşı günahsız olanlar atsın.

Son durum :

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Yeni bir parti aşı gelecek falan diye haber de yok, şu ana kadar kaç milyon aşı geldi, onu dahi net bilmiyoruz.

Ceklen caklan memleket yönetiliyor, ben evde oturmaktan patladım, esnaf ise topu dikti.

Aşı sayısı dedikleri fiyatsa ben 60 dolar duydum. 100 milyon aşı 6 milyar dolar eder. Bakan gelecek diyor para varsa gelir.
    bir halt olacağı yok.

6.  Alıntı Originally Posted by fan Yazıyı Oku
    Yılı 6.25 kapatıyormuşuz Capital Economics e göre.
    İlk taşı günahsız olanlar atsın.
    üfffff üffffffff... daha da müthiş...

7.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Aşı sayısı dedikleri fiyatsa ben 60 dolar duydum. 100 milyon aşı 6 milyar dolar eder. Bakan gelecek diyor para varsa gelir.
    sorsan ticari sır kapsamında derler lakin o kadar fahiş değildir, yine de bademlere güvenilmez..!!

https://newsinfo.inquirer.net/138486...es-raise-alarm

8. Yarın hem faiz artışı hemde döviz alım ihalelerinin başlayacağının açıklanmasını bekliyorum.

Piyasa bir kaç saat yön konusunda saçmalayacaktır.

Sadece tahmin.

Sayfa 924/996 İlkİlk ... 424824874914922923924925926934974 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •