Sayfa 310/602 İlkİlk ... 210260300308309310311312320360410 ... SonSon
Arama sonucu : 4815 madde; 2,473 - 2,480 arası.

Konu: Haftalık Hisse Paylaşım II

1.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    ınfo gözüme çarptı yarın kırılım yapacak görünüyor ytd
    mepet bu gün güzeldi haftalık listemizde yer alıyordu
    Metro gurubunda bir hareketlenme gözüküyor izlemekte fayda var. Bu gurubta hangi hisseleri öne alsak hocam

2. çelik hocam mebes beye sordum sizede sormak isterim biliyorum pek yorumlamak istemiyorsunuz bu 3 hisseyi ama hedef konusunda biraz yardımcı olabilirseniz sevinirim

SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    metro gurubunda bir hareketlenme gözüküyor izlemekte fayda var. Bu gurubta hangi hisseleri öne alsak hocam
    mepet metro avtur izliyorum ytd

4. Bugün para girişi olan hisseler içinde BANTS, TEKTU, MNDRS ve CEMAS teknik olarak takip edebileceğimiz hangisi olur?

5. Iyi geceler cümleten
    esma coğu güzel ama cemaş bana göre hazır mndrs de hazırlık var ama aceleci değil hoşcakalın

6. Günaydın. Kandiliniz kutlu olsun. Hayırlı işleriniz olsun ...

7. Arkadaşlar ENERJİSA hakkında bilgisi olan var mı? Ben biraz inceledim. Genel anlamda iyi görünüyor. Üstadlardan bu konuda görüşü olan var mı? Paylaşım yaparsanız sevinirim.

8.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    Fibo % 1.168 seviyesi olan 26.02 den dönmüş.Tekniği nasılda çalışmış yada tekniğe nasılda uymuşlar diyelim.Bu seviye önemliama benim için en önemli seviye 24.46 seviyesi üzerinde kalıcılaşırsa devam eder.Az lotum var takibimde bu seviye üzeri kalıcılık sağlarsa lot çoğaltırım.Bu seviyenin altında zaman kaybı olmasın diye lotları azaltmıştım.YTD.
    PAPIL dün bahsettiğim 26.02 fibo seviyesini iki kez değdi ama uzerinde kalıcı olamadığı için bugün geri geldi.
    KLMSN gene TAVAN....YTD.

Sayfa 310/602 İlkİlk ... 210260300308309310311312320360410 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •