Sayfa 373/1002 İlkİlk ... 273323363371372373374375383423473873 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 2,977 - 2,984 arası.

Konu: Viop-XXXI

Vesteller de uçuyor ama hakediyor,yıllarca süründüler..
    Bizim gibi borsada eski olmanın dezavantajı bu,kardeşim acemi şansıyla geçen sene yüklü vestele girdi ,dedim ki " bu Nafiz sana yedirmez,yıllardır milleti perişan etti" ama ben haksız çıktım, nasip işte
    Yazdıklarım kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    bist100 ve bist30 arasında sadece 5.000 puan fark kaldı...şaka gibi gerçekten...20-25 bin puan farkla gidiyordu 1 sene önce falan...

3.  Alıntı Originally Posted by $CAHO$ Yazıyı Oku
    Malını satabileceği ortam bitme tehlikesiyle karşı karşıya. Operasyonu bitirmek için acele edecektir... Taban olmayabilir lakin İmkansız söylemi sizin rasyonel bir insan olmadığınızı gösteriyor açıkca...

5,000 tl iddasına var mısın ?

ben olmaz diyorum.

4.  Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku
    Doğuş Otoyuda ekle bunlara 6 lirayken hisse kimse yüzüne bakmıyordu...
    Delü vardı, 5.5 liradan almış babasının pastanede profiterol götürüyordu en son 😁

5. şu grafiğin neresinde short var....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Şişli-İstanbul
    Gönderi
    1,689
    aslında sasa, froto, hektaş gibi kağıtları durdurmak basit. burada hisse.net üyeleri toplanıp eşit bir şekilde alım yapsak ertesi gün yükseliş durur. böyle nazlanıp eksiye falan gelir sonra flama yapıyor deriz. o arada bazılarımız ilave yapar aşağıdan biraz daha maliyet düşürür. sonra daha da aşağı gider vs. stoplayana kadar bıktırır. eminim pazarlamacı turşucu bile çıkmıştır bu kağıtlardan. şu an zaten muhtemelen kimse yeni alım yapmıyor, içerde kalan küçük lotlar da şu an satıp gidiyodur. piyasanın negatife dönmesi bile etki edemiyor bunlara. o derece toplu yani.

bu kağıtlarda spk izah bile istemedi. 2. tavanda hemen yapışır normalde hayırdır kardeş? kap'a açıklamadığın ne var der.

Alıntı Originally Posted by ajfa Yazıyı Oku
    aslında sasa, froto, hektaş gibi kağıtları durdurmak basit. burada hisse.net üyeleri toplanıp eşit bir şekilde alım yapsak ertesi gün yükseliş durur. böyle nazlanıp eksiye falan gelir sonra flama yapıyor deriz. o arada bazılarımız ilave yapar aşağıdan biraz daha maliyet düşürür. sonra daha da aşağı gider vs. stoplayana kadar bıktırır. eminim pazarlamacı turşucu bile çıkmıştır bu kağıtlardan. şu an zaten muhtemelen kimse yeni alım yapmıyor, içerde kalan küçük lotlar da şu an satıp gidiyodur. piyasanın negatife dönmesi bile etki edemiyor bunlara. o derece toplu yani.

bu kağıtlarda spk izah bile istemedi. 2. tavanda hemen yapışır normalde hayırdır kardeş? kap'a açıklamadığın ne var der.
    Bundan bir kaç yıl evvel, aselsan uçarken, serhat gürleyen bloombergte, artık yükseliş için gerekçe bulmakta zorlanıyoruz demişti. Şimdi ne yapıyor merak ediyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

8. hepsi cep to cep işlemler ortada mal yok...

çevir çevir dur...

Sayfa 373/1002 İlkİlk ... 273323363371372373374375383423473873 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •