Artan

12,32 10 18:10
133,10 10 18:10
17,95 9.99 18:10
83,65 9.99 18:10
16,25 9.95 18:10
Artan Hisseler

Azalan

3.600.000,00 -10 18:10
37,48 -9.99 18:10
289,00 -9.97 18:10
4,07 -9.96 18:10
28,32 -9.87 18:10
Azalan Hisseler

Ýþlem

7.468.048.809,25 18:10
6.326.164.607,21 18:10
5.831.811.390,32 18:10
5.767.830.718,38 18:10
5.524.156.276,00 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: Yatýrým fonlarý výýý

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alýntý Originally Posted by onurbey Yazýyý Oku
    Btc resmen ons altinin isini bitirdi.
    1750 altinda GBC yonetimi strateji degistirmezse fondan cikis yapmayi dusunuyorum.
    Saygilar.

SM-G610F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Aynen katýlýyorum, btc hareketini uzaktan izledikleri gibi ons konusunda deðiþik bir takýntýlarý var, önümüzdeki ay ons oraný deðiþmezse ben de satacaðým.

Altýndan zarar edeceksem veya altýnda zararda oturacaksam bunu yönetim ücreti ödemeden kendim de yaparým.

Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi

2.  Alýntý Originally Posted by Delta Heavy Yazýyý Oku
    Aynen katýlýyorum, btc hareketini uzaktan izledikleri gibi ons konusunda deðiþik bir takýntýlarý var, önümüzdeki ay ons oraný deðiþmezse ben de satacaðým.

Altýndan zarar edeceksem veya altýnda zararda oturacaksam bunu yönetim ücreti ödemeden kendim de yaparým.

Bende de cok ciddi zarar var, ama nedense fon sahipleri bunu tutmaya devam ediyorlar. Yani ilginc yatirimci sayisi cok da azalmamis gorunuyor

Turk Telekom TT175 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi

3.  Alýntý Originally Posted by supremegod Yazýyý Oku
    Bende de cok ciddi zarar var, ama nedense fon sahipleri bunu tutmaya devam ediyorlar. Yani ilginc yatirimci sayisi cok da azalmamis gorunuyor

evet hocam ben de yatýrýmcý sayýsýný takip ediyorum azalma yok.

Portföy toplamý bölü yatýrýmcý sayýsýna göre yatýrýmcýlarýn gbc’deki varlýk ortalamasý diðer fonlara göre bir hayli yüksek.. bu kiþiler bol paralý veya kurumsal yatýrýmcý olduðundan panik satýþa daha dirençliler sanýrým

4.  Alýntý Originally Posted by Delta Heavy Yazýyý Oku
    evet hocam ben de yatýrýmcý sayýsýný takip ediyorum azalma yok.

Portföy toplamý bölü yatýrýmcý sayýsýna göre yatýrýmcýlarýn gbc’deki varlýk ortalamasý diðer fonlara göre bir hayli yüksek.. bu kiþiler bol paralý veya kurumsal yatýrýmcý olduðundan panik satýþa daha dirençliler sanýrým

Niye azalsýn ki hocam ? Ben anlamýyorum hakkaten.
    Dolar %2 düþtüðünde, %2 düþtü bugün diye küfrediyor insanlar bu fona.
    Yani bunu þuna benzetiyorum, oðluna 100 bin dolar veriyorsun , git yurtdýþýnda ticaret yap diyorsun, çocuk gidip çalýþýp 102 bin dolar getiriyor, ulan it bu ne dolar düþtü diye tokatlýyorsun , bundan farký yok ki. Bunda çocuðun suçu ne ?
    usdtry ile hesaplanan bir fon ve dolar düþmeseydi ortada doðru düzgün bir zararý da olmayacaktý.
    Uzun periyotta döviz bazlý fonlar arasýnda benchmarklarýný geçip uzun vadelerde dolar bazýnda reel getiri saðlayan nadir fonlardan. Hatta benchmarkýný her sene düzenli geçen tek döviz bazlý fon.
    5 yýldýr her sene döviz bazýnda 15 ila 20 % arasý ortalama getirisi var. döviz bazýnda diyorum bakýn...
    Yýllýk dolar mevduatý %2 mi ?
    Ama gerçekten 3-5 günlük yatýrýmcýnýn dökülmesinde yarar var.

Bu tür bir fondan makul beklenti , yýllýk döviz bazýnda %10 net getiridir, bunu da yýllardýr bana fazlasýyla saðlýyor, ötesinde ne bekleniyor bilmiyorum.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir.

5.  Alýntý Originally Posted by hellistheothers Yazýyý Oku
    Yani bunu þuna benzetiyorum, oðluna 100 bin dolar veriyorsun , git yurtdýþýnda ticaret yap diyorsun, çocuk gidip çalýþýp 102 bin dolar getiriyor, ulan it bu ne dolar düþtü diye tokatlýyorsun , bundan farký yok ki. Bunda çocuðun suçu ne ?
    usdtry ile hesaplanan bir fon ve dolar düþmeseydi ortada doðru düzgün bir zararý da olmayacaktý.
    Uzun periyotta döviz bazlý fonlar arasýnda benchmarklarýný geçip uzun vadelerde dolar bazýnda reel getiri saðlayan nadir fonlardan. Hatta benchmarkýný her sene düzenli geçen tek döviz bazlý fon.
    5 yýldýr her sene döviz bazýnda 15 ila 20 % arasý ortalama getirisi var. döviz bazýnda diyorum bakýn...

Bu tür bir fondan makul beklenti , yýllýk döviz bazýnda %10 net getiridir, bunu da yýllardýr bana fazlasýyla saðlýyor, ötesinde ne bekleniyor bilmiyorum.
    Sayin Hell hos geldiniz, sizin varliginiz ve bu fona olan inanciniz benim acimdan satmamak icin yeterli bir neden

6.  Alýntý Originally Posted by supremegod Yazýyý Oku
    Sayin Hell hos geldiniz, sizin varliginiz ve bu fona olan inanciniz benim acimdan satmamak icin yeterli bir neden

Çok saðolun, kripto tarafta yoðunluktan dolayý eskisi gibi yazamayacaðým ama arada çok nadir olsa da yine de yazýyorum.
    Yani , ben fona deðil, rakamlara, verilere inanýyorum daha çok. Herkesin kendi kararý elbette.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir.

7.  Alýntý Originally Posted by hellistheothers Yazýyý Oku

Hocam hoþ geldiniz tekrardan sizi forumda görmek çok güzel

8.  Alýntý Originally Posted by hellistheothers Yazýyý Oku

Sn hellistheothers,
    Sizi özlemiþtik, samimi ve ufuk açýcý bilgiler paylaþan nadir kisilerdensiniz

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •