Originally Posted by
Burutay
Eğer bunu benim mesajımı kastederek yazdıysanız ayıp ettiniz. Siz benim mesajımın ana fikrini tamamen yanlış anlamışsınız. Ben asla manipülasyonu göklere çıkarmıyorum. Ayrıca ben asla gidin bu hisseyi alın filan demedim hatta mesajımı sakın borsanın son kekliği olmayın diye bitirdim. Nitekim bu saatten sonra ben de bu hisseyi (Tümosan) almam.
Ancak biliniz ki manipülatif olsun olmasın, her hissenin bir zamanı vardır ve zamanı geldiğinde her hisse, tabii eğer bu hareketin itici gücünü oluşturacak kuvvetli bir hikaye ya da katalizör oluşmuşsa, kendinden beklenen hareketi yapar. Şu anda bıktıran bu hisse de gün olur devran döner hareketini yapar, o yüzden, siz siz olun burada sürekli negatif propaganda yapanlara küfür edebiyatından örnekler sunanlara karşı dikkatli olun anlamında ve tabii ki sayın melesav'ın Tümosan başlığına atfen beni hatırlamış olması nedeniyle Tümosan ile ilgili anılarımı dile getirerek bu mesajı kaleme aldım. Yoksa o hissenin sahipli olduğunu ve manipülatif karakterli olduğunu ben de biliyorum.
Yazılan çizilenleri daha dikkatli bir şekilde okumanızı ve muhatabınıza karşı çok daha dikkatli bir üslup kullanmanızı tavsiye ederim.
Yer İmleri