Sayfa 687/1060 İlkİlk ... 187587637677685686687688689697737787 ... SonSon
Arama sonucu : 8474 madde; 5,489 - 5,496 arası.

Konu: PRTAS - ÇBS Printaş

1. Japonya dışında*Singapur,*Malezya,*Güney Kore,*Çin,*Hong Kong,*Endonezya,*Filipinler,*Tayvan,*Tayland,*Viet nam,*Hindistan,*Pakistan,*Birleşik Krallık,*Almanya,*Yunanistan,*Norveç,*Hollanda,*Li tvanya,*Polonya,*Rusya,*Slovenya,*İspanya,*Bulgari stan,*Estonya,*İtalya,*ABD,*Brezilya,*Avustralya*v e*Birleşik Arap Emirlikleri'nde irtibat ofisleri veya üretim tesisleri bulunmaktadır. 2013 yılı itibari Nippon Paint, dünyanın en büyük 11 boya firması içinde yer almaktadır.[2]

Nippon Paint,*Türkiye'de üretim yapan otomotiv şirketlerine*ÇBS Boya*Nippon Paint lisansı ile üretim yapmaktadır.[3]

Kaynakça

Dış bağlantılar

2. 2onur2= son verilere göre Çbs Printaş'ın halka açıklık oranı %76, sermaye miktarı da 24 mn diye bilgi paylaşmıştınız. % 76 baya yüksek sayılabilecek bir halka açıklık oranı.

Ayrıca Borsa İsranbul yeni bir karar almış.Yeni halka arz olacak şirketlere minimum sermaye şartı getirmiş.

Alt pazara kote olacak şirketlere 20 MN TL den 40 MN TL ye sermaye şartı getirmiş.

Ana pazar 50 MN dan 75 MN a,

Yıldız pazarda 200 MN dan 300 MN a.

Yani şu durumda alt pazara bile sermayemiz yetmiyor.

3.  Alıntı Originally Posted by Santa_fe Yazıyı Oku
    2onur2= son verilere göre Çbs Printaş'ın halka açıklık oranı %76, sermaye miktarı da 24 mn diye bilgi paylaşmıştınız. % 76 baya yüksek sayılabilecek bir halka açıklık oranı.

Ayrıca Borsa İsranbul yeni bir karar almış.Yeni halka arz olacak şirketlere minimum sermaye şartı getirmiş.

Alt pazara kote olacak şirketlere 20 MN TL den 40 MN TL ye sermaye şartı getirmiş.

önce bedelsiz sonra bedelli yaparsa eğer direk yıldız pazar diye hayal ediyorum.

4.  Alıntı Originally Posted by Santa_fe Yazıyı Oku
    2onur2= son verilere göre Çbs Printaş'ın halka açıklık oranı %76, sermaye miktarı da 24 mn diye bilgi paylaşmıştınız. % 76 baya yüksek sayılabilecek bir halka açıklık oranı.

Şirketleri birleştirirlerse veya sermayesini artırırlarsa sorun olmaz

5.  Alıntı Originally Posted by akant2017 Yazıyı Oku
    önce bedelsiz sonra bedelli yaparsa eğer direk yıldız pazar diye hayal ediyorum.
    Yıldız pazar bizim hakkımız 10 yıldır bekliyoruz.

6. Ben gözaltı pazarada razıyım yeterki borsaya dönsün..

7. https://m.haber7.com/otomobil/haber/...diran-paylasim

Patronun bu iştede parmağı varmı acaba varsada şaşırmam kara kutudan ne çıkar ne çıkarsa çıksın artık.

Sayfa 687/1060 İlkİlk ... 187587637677685686687688689697737787 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •