Sayfa 976/996 İlkİlk ... 476876926966974975976977978986 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 7,801 - 7,808 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

1.  Alıntı Originally Posted by Güneydenizi Yazıyı Oku
    Dövizdeki düşüşün suni olduğunu anlamak için 4 ocaktan bu yana olan eurobond fiyatlarına bakmak yeterli. Ben 4 ocakta döviz kuru 7.50 iken bozdum eurobondu. Normalde döviz düşerken eurobond fiyatı artar. Zira işler gerçekten ülkede iyiye gidiyorsa eurobond değerlenir. Ancak öyle olmadı. Bir daha hic 4 ocaktaki değerini bile görmedi eurobondlar. Tabi bunda abd tahvilleri etkisi de var ancak 6.20 ye düşecek çığırtkanlığı yapılıyorsa eurobond fiyatları artmalıydı. Ben şimdi olası bir riskte geçen yılki gibi yüzde 9 faizle eurobonda bağlamak için hazırda bekliyorum pusuda. Kısacası dolar almak demek, doların üstüne kuluçkaya yatmak anlamına gelmiyor. Doların da faiz getirisi var.
    Aldığınız eurobond sabit getirili değil miydi neden bozdunuz? Bilgim yok merak ettim

2. 2045 vadeli eurobondtu. 1000 doların üstüne çıkınca sattım. Geçen sene 760 dolara kadar düşmüştü degeri. Tabi en dipten yakalayamamıştım. Bu yıl yine bir risk durumunda hızla 800 dolara kadar geriler. Daha alttan alma imkanı geleceğini biliyorken neden elimde tutayım. Bu sahte bahar elbet biter.

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Başkan bozgunculugun lüzumu yok, arpa, dari, buğday, mısır ek oralara.

Ayrıca göt kadar Hollandada 4 nehir var, biliriz biraz bu işleri.
    Nehir meselesi değil adamlar bizim 200 metreye kuyu vurarak bulduğumuz suyu 2 metre derinliğinde 4-5 genişliğinde 40-50 metre kanal kazıyorlar 4 tarlanın bitişiğine sürekli su çıkıyor
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Uçak kazası raporu diye belgesel var, izleyince sorasım geliyor.
    Benim bildiğim bir pilot bilerek uçağı dağa çarptırmıştı. O nedenle uçmayı nerede öğrendiği işi çözmüyor.

Germanwings: Yardımcı pilot uçağı dağa çakarken gaza basıyordu
    3 Nisan 2015
    Fransız Alpleri'nde geçen hafta düşen Germanwings uçağının ikinci kara kutusundan elde edilen verilerin, yardımcı pilotun uçağı kasıtlı olarak düşürdüğünü teyit ettiği bildirildi.

https://www.google.com.tr/amp/s/www....kutu_pilot.amp

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

5.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Benim bildiğim bir pilot bilerek uçağı dağa çarptırmıştı. O nedenle uçmayı nerede öğrendiği işi çözmüyor.

Germanwings: Yardımcı pilot uçağı dağa çakarken gaza basıyordu
    3 Nisan 2015
    Fransız Alpleri'nde geçen hafta düşen Germanwings uçağının ikinci kara kutusundan elde edilen verilerin, yardımcı pilotun uçağı kasıtlı olarak düşürdüğünü teyit ettiği bildirildi.

https://www.google.com.tr/amp/s/www....kutu_pilot.amp

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    İyi de ona bakarsanız
    11 eylülün Arap pilotları da
    Sırf uçma eğitimi almışlardı
    İniş kalkış taksi eğitimleri almanışlardı
    Beş on uçağı o günü sağa sola çaktılardı
    Yani biraz niyet işi o iş
    Bu germanwingsinkide öyle
    İyi eğitimsiz diyemeyiz bu ekstrem durum
    Deliye her yerde rastlarsın
    Ondan kaçılmaz Kısmette varsa çıkar böyle

6. Aşağıdaki haberdeki gibi bir dolandırıcılığa karşı ne yapılabilir?
    Dolandırıcı havale/eft yapılan paraya nasıl blokaj koyuyor?
    https://www.ntv.com.tr/amp/turkiye/f...RUq-qrNzfbXO_Q

Konu dışı ama bu bilgiler bir gün herkese lazım olur. Araba vs. sattınız, hesaba para geçmiş diye noterde imzayı attınız. Sonra benzer duruma düşmemek için baştan ne tedbir alınmalı?

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Nehir meselesi değil adamlar bizim 200 metreye kuyu vurarak bulduğumuz suyu 2 metre derinliğinde 4-5 genişliğinde 40-50 metre kanal kazıyorlar 4 tarlanın bitişiğine sürekli su çıkıyor
    Başkan dellendirme beni, Hollanda denilen kodumun memleketi deniz seviyesinin altında, 70 uydu anteni ülkeye yetiyor, senin memleket nasıl bir yer?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

8. ali dayı ali dayı bi gecede yedin tarlayı.
    adamlarda pavyon kültürü yok. öyle hayat mı olur. kazandığını sarı kaderle, şanzel afitapla yemeyeceksen neye yarar bağ bahçe. kazandığını ar-ge'ye teknolojiye yatır yatır nereye kadar.

Sayfa 976/996 İlkİlk ... 476876926966974975976977978986 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •