Sayfa 414/1002 İlkİlk ... 314364404412413414415416424464514914 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 3,305 - 3,312 arası.

Konu: Viop-XXXI

1. vix 25 in üzerini zorluyor, bizde de öğleden sonra satış olabilir...
    ytd..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by mcornek Yazıyı Oku
    Sn.ABKA görüşlerinize değer verdiğim için merak ediyorum Sasa Gübre neyse de (patronları istediği gibi at koşturuyor) Ford şu an nasıl Koç'un kendisini geçti?

Neden Ford bu kadar götürüldü bizim borsamızda Tesla'ya en yakın o mu görülüyor acaba?

Sn.gundwane de yazmıştı şimdi buradan 400 yolculuğu da yapabilir diye, şunu diyemiyoruz 'yok o kadar da değil'.
    son olanların mantıklı açıklaması yok...belli gurup toplamıştır.istediği yere götürebilir.

3.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    şaka yapıyo olmalısın, bu kağıt daha geçen sene başında 5.95 işlem görüyordu, normalleşti demek için en azından 5.xx olmalı

diğer majör EM paralarıyla mukayesesi şöyle

Bu tablonun eksiksiz yorumlanabilmesi için reel faiz oranlarına ihtiyaç var. Net faiz değil ama reel faiz. Reel faizi hesaplamak için de gerçek enflasyon verisine ihtiyaç var.

4.  Alıntı Originally Posted by mcornek Yazıyı Oku
    Bence artık SASA yorumu yapmayın Sn.Cauti de yazdı size daha hala mantıklı değil diyorsunuz hele bir patron hissesi için. Hatta bırakın patronu en baba kağıtlar bile mantıkla işlemezken "mantıklı değil" gap var gibi lüzumsuz bir yorum olamaz.

Bu dedikleriniz piyasalar rasyonel olduğu zaman geçerli olur nam-ı diğer "efficient market hypothesis" varsa. Şu an davranışşsal finans üzerinde çalışacaklar için bulunmaz fırsatlarla dolu piyasalar bir 10 senelik tez konusu çıkmıştır ve çıkıyor araştırana.

Hocam sizi engelliyorum şu an...

Benim yazdıklarım ise size 1 engel tuşu kadar uzaktayken, bana şunu yazın, bunu yazmayın demek haddinize değil...

Kimsenin haddine değil...

5. Hadsize bak, yeni profil açmış daha yaptığı yorum sayısı 44...

Gelip burda yorum yapanlara had bildiriyor, şunu yazın, bunu yazmayın, oldu sana soracaktık...

Okumak istemiyorsan engellersin, tutan mı var...

Alıntı Originally Posted by manif Yazıyı Oku
    böyle oyun yok.
    teres milleti ters kamyona bindirmeye çalışıyor.
    yazık!
    1590 altına yuvarlanacak, derdi neyse!!!
    162.800 işlem dönerken yazdım, daha aşağısı var. Bugün 159 altına yuvarlanması gerekiyor.
    vadeyi de 150 altında kapayacak. bana göre!

7. 2014 yilindan beri hisse tarafinda islem yapmiyordum
    dikkatimi ceken 2 hisse vardi
    Birisi TCELL 16.68 den aldim
    digeri KCHOL 22.66 dan aldim
    Alislari 5 parcaya bolerek yapacagim 150k lik kismini bugun aldim geriye kalanida yavs yavas alirim . trade etmek amacli degil en az 3 5 yil tutarim belki daha fazla

Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku
    TCELL gelen bilançoya yazık ettiler...

Kağıtta sırtlan gibi bekleyen bir satıcı var, o olduğu sürece bu kağıt iflah olmaz...
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

8. BİM ya yukarı dönecek ya aşağı yuvarlanacak. PU var. Yukarı dönme ihtimalini daha yüksek görüyorum. 2 lira stoplu mal aldım.

Sayfa 414/1002 İlkİlk ... 314364404412413414415416424464514914 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •