2020 karı tahmini vergi düştükten sonra 630 bin olacak, ortalam 2-2,5 temettü verir gibi
Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Ver 60 altına rahatla, terin soğusun zor görünüyor ama alıcı gelirse biraz mal kaybedersin en fazla,,,
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
''Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum''
rahatım genişim.ak robotu devrede yine versinler.ocak başından beri 2 milyon lotu boşuna almadı bu yabancı veren versin kalan lotlar bizimdir![]()
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
@borsavizyon
60 seviyesi haftalık periyottata kirdigi kanalın yukselis icin teyit onay seviyesi bence de çok zor.Kirarsa aşağıda 57 seviyemiz var son kale..
Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..
60 altına verdin devrede kestin çok güzel ama satıcı yine yok gibi,,, Başka bir yolu daha var bugünün tabanı 56,20 haberin olsun,
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
''Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum''
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
@borsavizyon
Yer İmleri