Sayfa 655/748 İlkİlk ... 155555605645653654655656657665705 ... SonSon
Arama sonucu : 5978 madde; 5,233 - 5,240 arası.

Konu: NUHCM - Nuh Çimento

1.  Alıntı Originally Posted by Eagle24 Yazıyı Oku
    Haftalık takas.
    Yabancı son hafta iyi yüklenmiş.Malın iyisinden anliyor bu jonyler..

Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..
    Resim iyi çıkmamış yazılar belli olmuyor.
    Yabancı haftalık takas da malin yuzde 87sini yaklaşık 1 milyon lot toplamis gözüküyor..

Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..

2. 2020 karı tahmini vergi düştükten sonra 630 bin olacak, ortalam 2-2,5 temettü verir gibi

Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by Risk ci Yazıyı Oku
    2020 karı tahmini vergi düştükten sonra 630 bin olacak, ortalam 2-2,5 temettü verir gibi

Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
    Konsolide kar açıklandı mi

4. Ver 60 altına rahatla, terin soğusun zor görünüyor ama alıcı gelirse biraz mal kaybedersin en fazla,,,

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    ''Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum''

5. rahatım genişim.ak robotu devrede yine versinler.ocak başından beri 2 milyon lotu boşuna almadı bu yabancı veren versin kalan lotlar bizimdir
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

6. 60 seviyesi haftalık periyottata kirdigi kanalın yukselis icin teyit onay seviyesi bence de çok zor.Kirarsa aşağıda 57 seviyemiz var son kale..

7. 60 altına verdin devrede kestin çok güzel ama satıcı yine yok gibi,,, Başka bir yolu daha var bugünün tabanı 56,20 haberin olsun,

''Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum''

8.  Alıntı Originally Posted by axaray Yazıyı Oku
    60 altına verdin devrede kestin çok güzel ama satıcı yine yok gibi,,, Başka bir yolu daha var bugünün tabanı 56,20 haberin olsun,

bunların tum malları elinden gidecek yakın zamanda dostum merak etme.3 5 yan hesapla merill tetikletiyorlar osmanlı marbaş info vs.ama .kapanısın artı olmasını bekliyorum sadece tahmin
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

Sayfa 655/748 İlkİlk ... 155555605645653654655656657665705 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •