Sayfa 793/1013 İlkİlk ... 293693743783791792793794795803843893 ... SonSon
Arama sonucu : 8100 madde; 6,337 - 6,344 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

DFolmaz Guest
     Alıntı Originally Posted by sermo Yazıyı Oku
    Geçenlerde Putin bir abd rusya savaşı çıksa, dünyada canlı kalmaz demişti.

Gerçekleşirse vasiyetimi yazıyorum.

Mezar taşımı şöyle yaptırın.

Mezar taşında ne yazıyor acaba?

dual

2. protstat kontrolünde kalpten gitti..

uuuu
    epic epitaph...

3.  Alıntı Originally Posted by Discover Yazıyı Oku
    http://www.dailymail.co.uk/news/arti...altic-Sea.html

Bunlar cok gordugumuz seyler degil ama.
    Buyuk dert cikartabilecek hareketler.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sn.Discover, bu tarz olaylar sürekli olur hatta bu iş resmen rutindir, asıl sıkıntılı olan yapılan müşterek tatbikat yada olması gereken adıyla "gövde gösterisi" dir, hatta bazı çok ciddi durumlar asla haber olmaz, bunları gözümle gördüğüm için yazıyorum, hatta bazı durumlarda şok oldum ama hiçbir yerde tek satır yazı çıkmadı...

Sonuç olarak bu tarz haberler sadece ihtiyaç olduğunda piyasaya sürülüp kamuoyu oyalanıyor yani ağızına çiğnesin diye sakız veriliyor yoksa kapalı kapıların ardı farklı...

Yazdıklarımı sadece sizlere değer verdiğim için ve gözümle gördüğüm için paylaştım, umarım yanlış anlaşılmaz.

Saygılar.
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Katar krizinde kimi tutmamız gerektiiğini ve nasıl kazançlı çıkacağımızı bize anlatan Akıllı bir AKP li vatandaş...

Bakın kafaları nasıl ne neye çalışıyor...

https://www.59saniye.com/katar-krizi...kpli-vatandas/

5. Dolarlarınıza sıkı sıkıya sahip çıkın. Dolduruşa gelmeyin.

'Şii-Sünni çatışması yaşanacak' dedi... Tarih verdi 30 AĞUSTOS 2017

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/t...ih_verdi.html#

Brasco_Aad‏*@Brasco_Aad :

Word on the street is that Saudi Arabia is planning to invade Qatar with Egypt's help and Qatar has asked Turkey & Iran to protect it.

6.  Alıntı Originally Posted by DFolmaz Yazıyı Oku
    Mezar taşında ne yazıyor acaba?

dual
    İlginç olay İspanya’nın Avila Belediye mezarlığında meydana geldi. Bir İspanyol baba, ölmeden önce mezarlık yetkililerine verdiği vasiyetin yerine getirilmesi, kısa sürede gündeme oturdu. Çocuklarının vefasızlığından yakınan ve mirastan yoksun bıraktığı belirtilen bu kişi öldükten sonra vasiyeti üzerine mezarlık yetkilileri, mezar taşına "babayı aldınız" yazısı ile el işaretinin bulunduğu kaide yaptırdı.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

Yaw bu dolarcılar ağız tadıyla bir zarar edemiyecek mi?..

Doların güçlü olmaktan başka çaresi var mı?..yok..

Her yol Roma gibi duruyor..

Yabancı analistin biri doların gücü FED'in faiz artışından değil enflasyonun düşüşünden geliyor/gelecek demiş..

Adam haklı batıda enflasyonu araki bulasın..

Resesyon kapıda..

Ha birde neydi, faiz enflasyonun nedeniydi..

Şimdi olur mu? komşu açsa, biz tok olmaz..

Veriyoruz adamlara dünyanın en yüksek faizini ..

Maksat hayrımız dokunsun..

Enflasyonsuz kalmasınlar..

Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Zaman ne getirir bilinmez ama ciddi bir risk oluşmazsa doların yükselmesi bana biraz zor görünüyor..en başta yabancıya şu an dünyanın en yüksek getirisini sunuyoruz..

Bundan başka önemli olarak global anlamda enflasyon aşağı bakmaya başladı..MB'larından yumuşak açıklamalar gelebilir..Sanmıyorum ama ECB tahvil alımını kısıyorum demedikten sonra ortada trilyonlarca kağıt para halazırda dolaşıyor olacak..

Yazdıklarım gönül kitabındandır..dolayısıyla YTD..

8. Ülkemuzde Eylülde enflasyon yüksek gelecek deniliyor.geçmiş grafiklerde temmuz sonu ,Ağustos ortaları doların yükselişi gözleniyor.bu yıl nasıl olur bilemeyiz.

Discovery Elite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Burada insanlar boş konuşur, yalan konuşur. buna göre yatırım yapılmaz.biri hisseye girerse, biri çıkar .benim fikirlerim size tavsiye değildir.laf salatasıdır.

Sayfa 793/1013 İlkİlk ... 293693743783791792793794795803843893 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •