Sayfa 426/639 İlkİlk ... 326376416424425426427428436476526 ... SonSon
Arama sonucu : 5110 madde; 3,401 - 3,408 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1. Lütfen beni kimse polemiklerine alet etmesin..hisseyi büyük zararla sattım çıktım. Şimdi de ailevi ve sağlık sorunlari ile uğraşıyorum. Lutfen beni karıştırmayın hiçbir konuya..

2. En iyisi sakın sessizce beklemek. Genel kurulda bitti kısa sürede 2. Çeyrek bilanço haricî bunlar birşey yapmazsa haber gelmeyecek...

Hislerim yanıltmazsa bu hisse gidecek hem de iyi gidecek...

Sabırla beklemek en güzeli...

3. Spek var mı bilmiyorum emin değilim var ise...

2 seçenek var ya genel kurulu olumsuz değerlendirip bizleri bezdirebildigi kadar devam edecek fiyat 30 _ 40 kuruş arasında sıkışacak ya da fırsat bu fırsat deyip pazartesiden itibaren artık net bir şekilde geriye dönmeksizin hedef çıta yukarı diyecek...

Her ne kadar genel kurul benim beklentilerimi karşılamasa da bu hissede beklenti bitmeyecek. Bu saatten sonra sık sık pozitif açıklamalar bekliyorum inşallah yanılmam

4. Şirketin durumu belli gibi sizlerin hisse fiyatı ile tahmininiz nedir arkadaşlar?

5. Seddulbahir ve bekir beylerden toplantı daki kap a açıklanmayan detayları bekliyoruz...

6.  Alıntı Originally Posted by muratz Yazıyı Oku
    Seddulbahir ve bekir beylerden toplantı daki kap a açıklanmayan detayları bekliyoruz...
    hoca sen gitmedinmi?hazirunu demiyorum.

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Hayir maalesef ben genel kurula katılmadım. Gectigimiz günlerde seddulbahir in söylemleri üzere mutlaka sizlerden birinin katılacağı kanısına varmistim.... Eğer öyle olmasa idi mutlaka katilirdim... Ama yanilmisim galiba

8.  Alıntı Originally Posted by muratz Yazıyı Oku
    Hayir maalesef ben genel kurula katılmadım. Gectigimiz günlerde seddulbahir in söylemleri üzere mutlaka sizlerden birinin katılacağı kanısına varmistim.... Eğer öyle olmasa idi mutlaka katilirdim... Ama yanilmisim galiba
    anladım hoca.ben ankarada olduğumdan zaten vekalet vercektim.gözetmen kesinleşince gerek görmedim.bide bu feto muhabbeti falan sıkıntı olur korkusu var.kendimden yana değil ben 111lerdenim.gidecek kardeş dmk tabi.çocuğa iftira miftira atmasınlar.zati oylama avantajı yok bişey yok.soru sorcan ne olacak?%65i çakıp geçecekler.maksat enformasyonsa zaten aldım.anlatabildimmi?

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 426/639 İlkİlk ... 326376416424425426427428436476526 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •