Sayfa 435/1002 İlkİlk ... 335385425433434435436437445485535935 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 3,473 - 3,480 arası.

Konu: Viop-XXXI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    dünde başka biri vardı.mesajlarına bakabilirsiniz.tam 5-6 kere: ENDEKS ÇÖKECEK,1600 KIRILACAK mealinden mesaj attı.

Kendinden emin-ısrarlı bu kadar iddialı konuşmalar kesinlikle bazı bireylerde etkili olur.

ne oldu..1601-1600 kırıldı..oradan tonlarca short yapıldı...ve çuvala doldurularak bugün (fdow vs. bakarsak),oraya göre 20 puan zarara sokulacaklar.

(işyat. longlamış ve destek kırıldı diyerek ters poz. açıldıysa dönüşü daha sert oluyor.gapın boyutu anlamında).2 vadenin toplamında diğer -11.000 short açmış.

düşünceni yazarsın da sürekli yazmanın anlamı ne?.bir kere yaz gitsin.

şimdi biri çıkıp ta senden etkilendim deyip saydırırsa ne diyeceksin?
    Son düzenleme : ABKA; 23-02-2021 saat: 08:09.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    ORTA VADE İÇİN:

FAİZ %18 HATTA %22 veren güçlü şirket tah. var.BIST-100 E BUNU EKLERSENİZ YAKLAŞIK 1900 eder.12 ay sonra bıst100 1900 den daha fazlaysa kardasınız.

-S400 de-HALKBNK ta olası gelişmeler.

-Gara ŞEHİTLERİNDEN sonra Kuzey Iraka Operasyon olasılığı ABD nin ''Bunu asla düşünmeyin.eğer olursa ABD en güçlü şekilde karşılık verir'' mealinden ifadesi.(Bu olay pazar gecesi haber kanallarında konuşuldu.yetkili ismi o zaman ifade ettiler)

bunlarda söyle kenarda dursun..diyoruz ya neden yabancı sürekli satıyor acaba.....?

3.  Alıntı Originally Posted by sartorius Yazıyı Oku
    merhaba,arada yazıyorum,burada çok dangalak var ve diyorlarki 15 yıldır voptayım falan,yok 100 140 kontrat falan diyorlar,insanları yanıltıyorlar,boş adamlar bunlar,vopta para ancak inandıgın yolda dayanabiliyorsan ögle gelir,al satla vopta para gelmez,vopta tek gerçek vardır,teminattttttttt,teminatından başka dostun yoktur,şunuda sögleyeyim vopta 15 yıl kalabilen adam buraya yazmazzzzzzz
    Her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır. Bazı insan her pozisyonda 1 puan hedefler 5 kaldıraç kullanır bazı insan 1-2 kaldıraçla 100 puan hedefler.

Ayrıca neredeyse vob kurulduğundan beri işlem yapıyorum. Ve hala yazıyorum gördüğünüz gibi

4.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    ORTA VADE İÇİN:

FAİZ %18 HATTA %22 veren güçlü şirket tah. var.BIST-100 E BUNU EKLERSENİZ YAKLAŞIK 1900 eder.12 ay sonra bıst100 1900 den daha fazlaysa kardasınız.

-S400 de-HALKBNK ta olası gelişmeler.

-Gara ŞEHİTLERİNDEN sonra Kuzey Iraka Operasyon olasılığı ABD nin ''Bunu asla düşünmeyin.eğer olursa ABD en güçlü şekilde karşılık verir'' mealinden ifadesi.(Bu olay pazar gecesi haber kanallarında konuşuldu.yetkili ismi o zaman ifade ettiler)

bunlarda söyle kenarda dursun..diyoruz ya neden yabancı sürekli satıyor acaba.....?
    Sayın ABKA, atıp tutanları, sallayanları boşverin. Biz sizi sessizden de olsa severek takip ediyoruz. Piyasa görüşünüzü beğeniyorum ben. Elinize emeğinize sağlık. Bol kazançlar.

5. Yazmamak için direndim ama artık iyice cılkı çıktı bu işin, buraya niye kar zarar ekstresi atılıyor anlamıyorum. Anlık olarak yaz , şort de long de fakat ekstra nedir ya???
    Ha buraya evin arsanın tapusunu atmışsın ha ekstre atmışsın, bence fark yok.
    Burada bir kaç kişi var binlerce lot açıp kapatıyor, kademe indirip kaldırıyor bir kere bile ekstre atmadı.
    Bu neyin ezilmişligi neyin kompleksi anlamadım.
    Burada kimse kimseye bir şey ispatlamak zorunda değil...

Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by edipler Yazıyı Oku
    Yazmamak için direndim ama artık iyice cılkı çıktı bu işin, buraya niye kar zarar ekstresi atılıyor anlamıyorum. Anlık olarak yaz , şort de long de fakat ekstra nedir ya???
    Ha buraya evin arsanın tapusunu atmışsın ha ekstre atmışsın, bence fark yok.
    Burada bir kaç kişi var binlerce lot açıp kapatıyor, kademe indirip kaldırıyor bir kere bile ekstre atmadı.
    Bu neyin ezilmişligi neyin kompleksi anlamadım.
    Burada kimse kimseye bir şey ispatlamak zorunda değil...

.neden ekstre yapıştırılmış anla..DURUMDAN VAZİFE ÇIKARMA..

adam yalancılıkla beni ittiham etmiş...BU GECE SAAT 01 DE ATILAN MESAJ.önce orayı oku..sonra NEDEN CEVAP HAKKIMI KULLANMIŞIM ANLA.

YOKSA NEDEN SABAHIN KÖRÜNDE YAPIŞTIRAYIM Kİ ZATEN DE DOĞRU BULMAM...

adalet anlayışına bak.hobidik durup dururken sana taş atacak sen kendini savunmak için duvar ördüğünde,suçlanacaksın..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    SONGUR abin de 135-138.000 vade sonuna kadar görülecek demişti.Hem de gizem katarak;benim bildiğim var havasında.Üstelik ''siz şimdi çok soru sorarsınız ben yorumu kapattım ''demişti.

ben de etkilendim..bu kadar parası var bu kadar eminse acaba bildiği bir şey mi var diyerek

songur abimizin 4 günü var..

8. Özelden at, konuyu kitle.
    Yalnız sana değildi yazdıklarım genel olarak sıkıntımı dile getirdim...
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    .neden ekstre yapıştırılmış anla..DURUMDAN VAZİFE ÇIKARMA..

adam yalancılıkla beni ittiham etmiş...BU GECE SAAT 01 DE ATILAN MESAJ.önce orayı oku..sonra NEDEN CEVAP HAKKIMI KULLANMIŞIM ANLA.

YOKSA NEDEN SABAHIN KÖRÜNDE YAPIŞTIRAYIM Kİ ZATEN DE DOĞRU BULMAM...

adalet anlayışına bak.hobidik durup dururken sana taş atacak sen kendini savunmak için duvar ördüğünde,suçlanacaksın..

Sayfa 435/1002 İlkİlk ... 335385425433434435436437445485535935 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •