Hocam şurda haklısın, konut beton, kira çarpanı 140 olacak, köprüden önceki son çıkış, kirada oturmanın sürekli avantajlarından bahseden ve bunlar sanki doğruymuş gibi anlatan kişi çok burda.
Bende senin gibi benzer şeylerden bahsediyorum.
Ancak djozla ilgili yanılıyorsun.
Kaldıki bu şekilde yargılamaktan ziyade sende fikrini belirterek, insanlara ışık tutabilirsin.
Bu tavır çok doğru değil.

Alıntı Originally Posted by genotropin Yazıyı Oku
Sayın tasarrufçu benim bu yazdıklarım gayrimenkul yatırımının tek düze olduğunu söylemiyor. Tüm yazdıklarımda da konuyu tek bir torbada değil spesifik konut yatırımları açısından değerlendirdim. 2018 yılında yapılan analiz sonucunda eğer gayrimenkul yatırımı o dönem için kötü bir seçenek olarak değerlendirildiyse, bu dönem için hangi değişkenlerle iyi bir yatırıma döndüğünün açıklanmasını istedim. Hiç birşeyin sürekli kazandırmayacağını bildiğimi anlatmama gerek yok galiba. Beklediğim cevap ise hem o dönem hem de bu dönem ki analiz edemediğim değişkenlerin ortaya koyularak bana göre mantıksız gelen bu durumun açıklanması.

Çünkü bu başlıkta konutla ilgili yatırım hevesinde olan kişilere topluca 100 kira çarpanı, beton, nakit kraldır, müteaahitlerin masasına yarı parayı nakit koyunca evleri veriyorlarmış, vb şeyler söylenmesini yıkmak istiyorum. Kısmen de başarılı olduğunu düşünüyorum.

Djoz veya diğerleri yatırımlarına göre kamuoyunu yönlendirmiyordur umarım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiği