Sayfa 133/747 İlkİlk ... 3383123131132133134135143183233633 ... SonSon
Arama sonucu : 5974 madde; 1,057 - 1,064 arası.

Konu: MNDRS - Menderes Tekstil

1.  Alıntı Originally Posted by efe78 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar bu 65 milyon lot satış işi sürpriz gelişmelere yol açabilir...tek bir kurumsal yatırımcı alırsa lotları en büyük pay sahibi olacak...Rıza çoğunluğu kaybedecek,ben merakla izni ve satışla ilgili haberleri bekliyorum.
    Sayın hocam zor bir hisse ama bir kaç kelam bende edeyim. Öncelikle esözcan sistemi olan bir teknikcidir dinlemek fayda getirir. Menderes büyük bayrak ve flama sonrası 7-8 aydır yatıyor. 4,05 direnci kırar sonra 3 gün üstünde kalır tamam oldu dediğin an tekrar 3,50 yapar. Bunu en son Migros yaptı . Aynı grafik var. Yani zor bir senet. Ancak haftalık macd keserse düşse de kalksada yolunu bulur. Yolunu bulursa logaritmik grafik hedefi 15-17 arası. Beki bırakın 15-17 bu nasıl 4 olacak. Şöyleki, senet ilk kez kar açıkladı ve borçlar kapanacak de di, enerji firmasını bünyesine aldı. Şimdi biz bekliyoruz 65 milyon satılsın. Ancak belkide burada bir oyun var. Çünkü haber geldi senet iki kez 3,20 gördü. Sonra buraya geldi. Yani 65 milyon satış negatif algılatıldı. SPK onay vermesin diye belkide talep eksik yapıldı ve onay gelmeyecek. Sonra hazırlanan bu 225 milyon TL ile bedelli yapacak. Bu bir varsayım illa olacak değil. Çünkü 65 milyonu alan en büyük söz sahibi oluyor. Evet bende 65 milyonun alıcısının hazır olduğunu düşünüyorum ama diğer tarafdan insanlar 65 milyon satılacak korkusu ile senedi satsın diye de düşünmüş olabilirler. Özetle hareketli günler yalın gibi duruyor. Halkımızda hayırlısı.

2. Flama görünümünde çok gitti geldi. Yarın 3,84 üstü kırılım yeri. Bakalım ne yapacak. 4 saat 3,69-3,70 bellerse niyeti 3,40, 3,84 üstü 4 saat beklerse niyeti 4 küsürler. Bu şekilde izlemeyi düşünüyorum.

3. cakır24,banvt'in satış sürecini ve o sıradaki fiyatı bir bak...eğer düşündüğümüz paralı birine giderse o 65 milyon hayal edemeyeceğimiz rakamlara gidebilir...borçlar biter,yeni sermaye enjekte edilir,sonra... sonra ihracat yapan avrupanın en büyük entegre tekstil tesislerinden biri,res,jes enerji,seracılık,kurutulmuş meyve..hepsini yöneten dev bir holding ortaya çıkar...
    Ayrıca ben 65 milyon satışının onaylanmaması gibi bir durumun sözkonusu olmadığını düşünüyorum.

4.  Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    Flama görünümünde çok gitti geldi. Yarın 3,84 üstü kırılım yeri. Bakalım ne yapacak. 4 saat 3,69-3,70 bellerse niyeti 3,40, 3,84 üstü 4 saat beklerse niyeti 4 küsürler. Bu şekilde izlemeyi düşünüyorum.
    3,80-3,90 arası mayınlı bölge, kısmen dün akşam yazdığım gibi oldu, kapanışı merakla bekliyoruz, tekrar üçgen içine mi girecek, yoksa üçgenden çıkacak mı.

5. 3,55 den 3,85 gördü, bu piyasa da güzel döndü, 3,83 üstünde kalıcı olması çok şeyi değiştirir.

6. 3,90'ı atlarsak tırmanışımız daha da rahatlar diye ümid ediyorum.

Hakkımızda hayırlısı.
    Asla yatırım tavsiyesi değildir.
    Ancak bir aptal suyun derinliğini iki ayağıyla ölçer..Afrika özdeyişi

7. 3,98 den verdim geri gelirse tekrar alırım. gelmezse kısmet maliyet 3,30 ortalama.

8. Gözün aydın hocam. Benim maliyet daha yukarılara olduğu için beklemedeyim, hayırlısı artık
     Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    3,98 den verdim geri gelirse tekrar alırım. gelmezse kısmet maliyet 3,30 ortalama.
    YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 133/747 İlkİlk ... 3383123131132133134135143183233633 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •