Sayfa 471/1002 İlkİlk ... 371421461469470471472473481521571971 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 3,761 - 3,768 arası.

Konu: Viop-XXXI

1.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    !! bir iş günü takip etmedik stopu da kaçırdık malum ilk girişim azdı artık çığ gibi büyüyorum.!!
    yasaklı dönemi bitirdim
    fiboyu yanlış mı çekmişim dost

Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku

8,89 son kozumuz sayın karar anı her fibo da stop kademe yapıyorum.!! bir iş günü takip etmedik stopu da kaçırdık malum ilk girişim azdı artık çığ gibi büyüyorum.!!
    sel önünden kütük toplanmaz derler. ben onların yalancısıyım bol şanslar
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

3.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    geçmi vazdın
    Abi senin replik hep aklımda önce topu göğsünde yumuşatıp ayak topuğuyla calım atarak dizinin üstünde üc defa sektirip üüüle şut çekicem
    Hamdım Piştim Yandım

4. fasten your seat belt

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Abi senin replik hep aklımda önce topu göğsünde yumuşatıp ayak topuğuyla calım atarak dizinin üstünde üc defa sektirip üüüle şut çekicem
    hadi bu aralar bu ara iyisin iyi
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

6. Bir süredir bakmamıştım. Ereğli, Bim'i geçerek endeks üzerinde en etkili kağıt olmuş. İlk 10'da bankalardan sadece Garanti ve Akbank kalmış. Daha yeni endeks 30'a dahil olan Gübre ise ağırlıkta 14. sıraya kadar yükselmiş.

Viop endeks kontratında işlem yaparken doğal olarak ülke gündemine çok bakıyoruz. Ancak işin matematiğini unutmamak lazım. Gündem ne olursa olsun hangi kağıtlarla endeksin nerelere gidebileceğini görünce uzun vadeli şort düşünmemek gerekiyor bence.

Yanlış anlaşılmasın 5k 10k düzeltme olmaz demiyorum. Ancak 2000-2003 dönemi gibi veya 2008 krizi gibi uzun süren ayı piyasaları olmaz diye tahmin ediyorum.

Artık ayı piyasaları eskisi gibi zamana yayılan uzun ve bıktırıcı düşüşler değil aksine şimşek gibi hızlı, derin ama kısa süren düşüşler şeklinde kendini gösteriyor. Bunun arkasında yatan sebebin kredili işlemlerin ve türev işlemlerin çoğalması olduğunu düşünüyorum.

7.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    hadi bu aralar bu ara iyisin iyi
    Evet bu hafta zopa yemedik, geçen hafta stoplatmıştı garançakailer
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Evet bu hafta zopa yemedik, geçen hafta stoplatmıştı garançakailer
    farkındayım

Sayfa 471/1002 İlkİlk ... 371421461469470471472473481521571971 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •