Sayfa 74/1000 İlkİlk ... 2464727374757684124174574 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 585 - 592 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    ben 15-20 gün önce yaptıydım ne arayan ne soran oldu.. dün aradım. başvuru görünmüyor dediler. tekrar başvur falan.. şubeye gidecem mecburen
    Onay SMS'i filan geldi, müşteri temsilcimiz sizi arayacak falan deniyor.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Benim de zamanında sadece platin için kullandığım kuveytturk hesabım var.Normal kurlarda makasa hiç dikkat etmemişim.Eğer bu kadar uygunsa işbankası demek ki baya baya kazıklıyor bizi.Sağlam banka,atatürkün kurduğu banka falan diyoruz da o da arada resmen cıvıtıyor.

Kuveytturkten hesap açarken,malum pandemi ben hiç şubeye gitmeden internetten senin bankan diye bir şeyi kullanıp hesabı açtım.Kartı da kurye ile yolladılar,aslında sistemleri fena değil.

4. Bu da tfx Target minimum 250 dolar ve 32 gram altın la sanıyorum 100k dolar alıp satabilirsiniz Türkiye finans in uygulaması Kuveyt ve bu fiyat olarak yakın bazen biri bazen diğeri avantajlı olabilir

5.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Onay SMS'i filan geldi, müşteri temsilcimiz sizi arayacak falan deniyor.
    şimdi baktım da bana onay sms i mail vs hiç gelmemiş. sizde sorun çıkmayacaktır muhtemelen.

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Valla sizin yüzünüzden, biraz evvel hesap başvurusu yaptım.
    Abi yolun yolumuzdur. Bende hesap açtırayım o zaman

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

7. Kuveyti bilmiyorum ama burada emir girip bekletebilirsiniz mesela dolar sat 7.5 dediğinizde o fiyatı 1 saniye bile görse tetikleyip satar veya alır bilginize arz olunur

8. düşürme hedefleri duruyorsa tabi..

Sayfa 74/1000 İlkİlk ... 2464727374757684124174574 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •