Bu şirket birçok arkadaşımızın beklediği gibi 15-20 milyon kar getirirse fk ve pp/dd oranı kaç olur hiç hesaplıyanız oldu mu? Şu an itibarıyla oldukça yüksek bir pp/dd oranı var. Bu oran ancak ne kadara düşebilir
Bu şirket birçok arkadaşımızın beklediği gibi 15-20 milyon kar getirirse fk ve pp/dd oranı kaç olur hiç hesaplıyanız oldu mu? Şu an itibarıyla oldukça yüksek bir pp/dd oranı var. Bu oran ancak ne kadara düşebilir
Dogtas ve kelebek doganlar holdingin markalari verdigim linki acin vr mobilya grubunun uzerine tiklayin
SM-A310F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bir şirketin geleceği satın alınıyorsa pd ve fk da gelecekteki oranlarıyla göz önüne alınır.şirket 2 yıl sonra yıllık 150-200 milyon tl kâr açıkladığında fk ve pd makul seviyelerde olacaktır.peki sizce o tarihlerde hisse fiyatı kaç tl seviyesinde olur? işte 10 puanlık soru bu.piyasa bunu satın alıyor.malum beklentiler alınır gerçekler satılır.dgklb de de satın alınacak beklenti çok olsa gerek ki piyasadaki alım iştahı bir türlü dinmiyor.yaklaşık 1 yıl gibi kısa sayılabilecek bir süre önce benimde yatırımcısı olduğum yataş'ta da aynı mevzular konuşuluyordu.şimdiyse 1x'lu seviyelerde güç toplayan yataş'ın 2x'li seviyeleri konuşulmaya başlandı.saygılar selamlar.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR! !!
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatırım Danışmanlığı” kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Sn. aliatabey, bence iddialı bir yorumda bulunmuşsunuz. Ayrıca Doğtaş'ı ve ortaklık yapısını tanımayan yatırımcılar yanlış anlayabilir.
Borsada işlem gören Doğtaş-Kelebek hissesi alan kişiler Doğanlar yatırım holding'e de ortak olmuyor. Sadece iki şirket de aynı aileye ait.
Örnek vermek gerekirse, Tüpraş hissesi aldığınızda Koç Holdinge de ortak olmuş olmazsınız.
İyi pazarlar.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Sn. Hayki tesekkurler herseyi acik ve net ozetlemissiniz dogtas ta yatas ta bu ulkenin mobilya da parlayan yildizlaridir...
Sn.cogito ben ailenin gucunu ortaya koymak adina bir paylasim yaptim.Tupras koc ailesinin dogtas doganlar ailesinindir.Buradaki yatirimcilar eger bunu anlayamiyolarsa gitsin vadeliye koysunlarbparayi.Ben iddiada bulunmadim sadece nasil guclu bir aileyiz ve diger is kollarimizin bize yurtdisi pazarinda onculuk edeceginden bahsettim anlayana...
Zaten bende link attim acip okuyan ne demek istedigimi anlar ha anlamiyosa ne yapalim...
Yer İmleri