yani kısa vade için gazetenin bedelli süreci için konuşuyorsak bu zor ihtimal üstad...adamlar borsaya şirket cücükletmek için çabalarken iha gibi, olan tahtayı birleştirmek isteyeceklerini sanmıyorum...
eğer bedellisi onaylanırsa gazetenin, benim için senaryolar ya ruchanı patron yada aracı kurum benzeri bir fon bulup ona devretme ihtimalleri, yada kredi vb. bir fonlanma sağlayıp bedelli parasını karşılamaları...başka bir ihtimal şu aşamada aklıma gelmiyor ya da paylarını satılabilir hale getirip piyasadan satmaları ve oranlarını azaltmaları gibi ihtimaller...
...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...
...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...
mücahit hoca grafiği.. ya tutarsa?
![]()
dolar da 7500-7600 hatta belkide 7.800 euro da da 9200 göstermeden endeksi döndermiyecekleri anlaşıldı gibi . endeks ortalama 100/3 kayıp yapar hisselerde gün içi grdügü en düşügünün altında kapatır ... piyasayı yapanlar da endeksi her yerden yedirmek için uğraşıyorlar hesapta 1.46 tutuyormuş gibi yapıp kapanışa dogru sert aşagı ... inş yanılırımda bunların hiç biri tutmaz![]()
sabır herşeyin ilacıdır..... unutma dokundugun herşey bir gün ölecek ve hesap vereceksin ....
Endekse değilde kağıda bakmak lazım. Bunların ayrışacağı umudunu taşıyorum. İheva da bank-of un alışları umut verici. Altına kaçırmazsa...
Burada yer alan bilgi,paylaşım ve yorumlar kişisel düşüncemdir.Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
sabır herşeyin ilacıdır..... unutma dokundugun herşey bir gün ölecek ve hesap vereceksin ....
Yer İmleri