Originally Posted by
erah24erzincan
sn ilim endeks tutunacaksa eger 1.48 veya üzeri kapanýþ yapmasý lazým ... yoksa extrem bi durum olmaz ise 1.42 den çevirirler satýþlar zaten derinleþirse dediginiz gibi 1.36 .1.32 1.30 degebilir ... aslýnda tam ihlas grubu tahtalarýnda bi fýrsat bu toplu iki hisseyi sür yukarý çek ilgiyi onlara boþalt holdingi ... bunu daha önce iheva da ve ihgzt de yaptýlar tuttuda ben indim mesala trenden

sonra zaten uçtular ... sal ihlgm yi sal ihyayý tahtacý akýlmý ögretelim sana

haklýsýnýz üstad isteseler bunu kýsmen daha sýg ve hafif tahtalarda yapabilirler...ama niyetleri kestirilemiyor malesef...ihyay da kademeler oldukça zayýf isteseler süpürürler...bakalým neler olacak þuan için takip etmekten baþka yapacak birþey yok...
sadece mantýksýz olan þu ki mazilerini temizleme ve müþteri çekme fýrsatý var iken neden hala mazilerini canlý tutmaya çalýþýyorlar bu ilnginç benim için...bilançco meselesi hikaye zaten isteseler tüm þirketlerinin bilançolarýný kaat üstünde toparlarlar ve bera cýlar gibi daha fahiþ fiyatlardan hisselerini pazarlama þansý bulurlar...fakat inatla mazideki algýlarýný canlý tutuyorlar þimdilik...
Bizim millet balýk hafýzalýdýr tahtalardaki halka açýklýðý bu ucuz fiyatlardan toparlayýp %51 civarlarýna taþýsalar ve bilançolarý göstermelikte olsa artýya çevirseler þuan ki fiyatlarýn 10 katýna bile müþteri çekerler...yeterki niyet olsun...bu þekilde daha çok para kazanma þanslarý varken neden krþlarda süründürürler para kazanmak istememe ihtimalleri olmadýðýna göre var bir hesaplarý bakalým...
...Biraz zaman geçsin herþeyi unutacaksýn; biraz zaman geçsin herþey seni unutacaK...(Bendememiþmiydim çabasý beyhude, bilmedigini bilmek bakÝ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSÝYEM OLAMAZ...
Yer Ýmleri