Sayfa 128/1044 İlkİlk ... 2878118126127128129130138178228628 ... SonSon
Arama sonucu : 8351 madde; 1,017 - 1,024 arası.

Konu: Sistem Takibi - II

Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Canım sıkıldı OYAKC ye parmak atayım
    Selim sen karışana kadar bundan iyiydik...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Akşama bir kısım daha almayı düşünüyorum...

Denk gelirse atarım çuvala biraz daha. Nasıl olsa Kanal İstanbul öyle ya da böyle çok yakında başlayacakmış...

Reis-i Cumhur dediyse, yapacaktır...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,049
     Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Selim sen karışana kadar bundan iyiydik...
    valla yanlış anlama üstadım ama, 7.53 ben gösterdim ona.. ben alınca hemen basacağını bildiğim için sana hazırlık yapıyorum. Yoksa bunların 7.30 inmeye niyeti yok. Maksat senin işin görülsün..
    benim için no problem. oturan boğa dan yöntemler öğrenmeye gayret ediyorum. Yanlız küçük bi sorunum başgösterdi. Benim bonibonlarım bitmeye başladı. Kuyumcuya mı gitsem ne etsem bilemedim. Bu dün çekilen sayısal kime çıktı. Arkadaşla tanışmak isterdim.
    Bunlar bizi zalak sanıyor herhalde buralardan OYAKC bulupta almayanın aklından şüphe ederim.
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

valla yanlış anlama üstadım ama, 7.53 ben gösterdim ona.. ben alınca hemen basacağını bildiğim için sana hazırlık yapıyorum. Yoksa bunların 7.30 inmeye niyeti yok. Maksat senin işin görülsün..
    benim için no problem. oturan boğa dan yöntemler öğrenmeye gayret ediyorum. Yanlız küçük bi sorunum başgösterdi. Benim bonibonlarım bitmeye başladı. Kuyumcuya mı gitsem ne etsem bilemedim. Bu dün çekilen sayısal kime çıktı. Arkadaşla tanışmak isterdim.
    Bunlar bizi zalak sanıyor herhalde buralardan OYAKC bulupta almayanın aklından şüphe ederim.
    Ha gayret, o zaman biraz daha yüklen de alayım şu 7.30 'daki alımlarımı da...

Sende iş yok Selim, 7.30 'ları beklersem kaçabilir...

Ben 7.53 'den 2 birim daha attım çuvala...

7.30 olursa onu da ayrıca düşünürüm...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,049
    illa yarın tahtayı zıplatıracaksın bana abi. yapma gözünü seveyim. Çoluk çocuk evde aç. elimizde çatalla dolaşıyoruz. zeytin yok zeytin

Bonibonlarım bitiyoooooor
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

Bonibonlarım bitiyoooooor
    Anlaşılan bugünlük bu kadar...

Adamlara baksana ben gelince 7.53 'ü alışa düşürdüler hemen, bana da zorla verdiler...

Bunlar beni tanıyor galiba artık...

Yazana kadar 7.55 yapmışlar...

Sayfa 128/1044 İlkİlk ... 2878118126127128129130138178228628 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •