Sayfa 606/1049 İlkİlk ... 106506556596604605606607608616656706 ... SonSon
Arama sonucu : 8389 madde; 4,841 - 4,848 arası.

Konu: Altın fiyatlarının geleceği (XAU)

Şimdi kchol grafiğine baktım da merak ettim dolarları kaçtan almıştınız.

2. Sn Hkm
    200m alim olmus olsa zaten gumus fiyati grafiklerde dedigim rakam uzerinde kapanis yapmis olurdu bende Gumus almis olurdum
    200m alim olmus ama o rakam uzerinde kapanis yapmamis ise o zaman Gumuse karsi negatif bakisim artar
    subat ayi icerisinde toplam rakami gosteren bir yer bulamadim . gun gun toplayarak 35m diye vuvarladim 33 olabilir 36 olabilir
    Maximum 2 yada 3 hafta icinde zaten kirilimin ne yonde olacagini gorecegiz .

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Sn culpable o bilginin doğru olup olmaması sizin için önemli mi.Misal 200 milyon onsluk alım 2 ayda olmuş

olsa pazartesi gümüş alırmısınız.
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

Günlük grafikte 26 kasımda 19.14 ü görmüş ,son günlerdeki patern aynen orda da olmuş,aynı patern tekrarlanırsa yukarı devam eder,ama elbet ben bu grafikte bu seviyede bu zamanda para koymam.Sizin koç holdinge yatırım yapma nedeniniz ne beklentisi falan mı var.

Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Sn Hkm
    200m alim olmus olsa zaten gumus fiyati grafiklerde dedigim rakam uzerinde kapanis yapmis olurdu bende Gumus almis olurdum
    200m alim olmus ama o rakam uzerinde kapanis yapmamis ise o zaman Gumuse karsi negatif bakisim artar
    subat ayi icerisinde toplam rakami gosteren bir yer bulamadim . gun gun toplayarak 35m diye vuvarladim 33 olabilir 36 olabilir
    Maximum 2 yada 3 hafta icinde zaten kirilimin ne yonde olacagini gorecegiz .
    Sn culpable,size sorum o değildi.Yani farzedin o miktarda alım oldu ama gümüş artmadı şimdiki hareket gerçekleşti,ben o alımı size ispatlasam pazartesi alırmıydınız diye sordum,fiyatın uçmadığı belli zaten

5. Gümüş partisinin ortasında tat kaçırmak istemem ama gümüşe yönelik uçacak kaçacak tahminleri tam anlamıyla altı bomboş hayal.

Buyrun 2020 yılında yayınlanmış 2019 yılına ait ülke bazında YILLIK üretim miktarı. Görünen rakamlar MİLYON ONS:

slv.jpg

Kaynak: https://www.statista.com/statistics/...on-by-country/

Aha bu da milyon ton cinsinden TOPLAM yıllık arz miktarı. Tedarik yok, gümüş madencileri kontağı kapattı denilen 2020 dahil:

slv-2.jpg

Kaynak: https://www.statista.com/statistics/...on-since-2005/

2005'ten bu yana bırak arz şoku yaratacak düşüşü, gümüş üretimi global olarak artmış. Yani kolaylıkla diyebiliriz ki gümüş üreticileri herhangi bir fiyat şokunda piyasayı gümüşe boğabilecek kapasiteye sahip. JP Morgan ya İlluminaticiler böyle istiyor diye değil, çok daha basit bir gerçekten dolayı: Çünkü Rabbim gümüşü bol yaratmış.

gümüş altına karşı parasal primini yüzlerce yıl önce bu basit gerçekten dolayı kaybetti. altın standardına karşı gümüş standardını seçen imparatorluk dönemi çin'i ve 19. yüzyıl almanyası halkının servetini devalüe ederek gümüş standardını terk etti.

gümüş tarihin ilk shitcoin'idir.

6. 2000 yilindan beri tl verip hic $ almadim Sn Hkm.Ticari gelirler $
    TL yi sadece yasam ihtiyaclari icin kullanirim .

Şimdi kchol grafiğine baktım da merak ettim dolarları kaçtan almıştınız.
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

E gümüşte bu kadar sıkı sıkıya grafiğe bağlı kalıyorsunuz da koç holdingte niye dikkat etmediniz aynı patern zaten 26 kasımda olmuş.))))))Hakikaten neden koç holding aldınız özel bir durum var mı.

Arkdaşlar bu kadar zahmet etmenize ne gerek vardı.Bu videonun 2.50 deki kısmında arz talep durumu var.Merak eden geçen yılki arz talebi de etf lerdeki alımı da fiziki alımı da burdan bakabilir.

Sayfa 606/1049 İlkİlk ... 106506556596604605606607608616656706 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •