Sayfa 482/804 İlkİlk ... 382432472480481482483484492532582 ... SonSon
Arama sonucu : 6427 madde; 3,849 - 3,856 arası.

Konu: ERBOS - Erbosan Erciyes Boru

1. Hısse düşeni kırdı bakalım pazartesi nasıl bır performans sergıleyecek. Enerjı yatırımı kap a duserse brut te iyi prım yakalar
    Yatırım tavsıyesı degıldır

2. Arkadalar hısse ıner cıkar ama bırbınızı kırmanın anlamı yok.
    20 TL den 80 lere geldı 6 ayda baska bır hıssede olsak ortalık kan revan ıcınde olacak sanırım

Emsal sirketler de 120 den 80 e 60 a dustu bugun o düşüşün %500 üzerinde işlem görüyor sabırla bekleyin

3.  Alıntı Originally Posted by Efe kuzey Yazıyı Oku
    Arkadalar hısse ıner cıkar ama bırbınızı kırmanın anlamı yok.
    20 TL den 80 lere geldı 6 ayda baska bır hıssede olsak ortalık kan revan ıcınde olacak sanırım

Emsal sirketler de 120 den 80 e 60 a dustu bugun o düşüşün %500 üzerinde işlem görüyor sabırla bekleyin
    kardeş konu hisse değil ki

kafasında bir kurgu yazmış torki joe diye

gidiyor geliyor onu yazıyor geb deyip duruyor

iş bilse zaten inerkende çıkarkende iyi para kazanır

benim elimdeki lotu bilse her kademede kazandığım parayı görse

çok kazandım deyip borsayı bırakacak adam

gelmiş burda dikleniyor elinde 3 kuruş hisse var

ya kendisi vahit yada vahitin başka bir örneği

Arkadaşlar buradaki tüm dostlar bu güne kadar hep saygı çizgisini korudu ve bir aile gibi katkılı yorumlar yaptılar sayın demlikeyf. Eblek.yigit ve diğer arkadaşlar. Ben belki en küçük ky.nizim sma hep dostane bir ortam gördüm. Dilerim portföy büyüklüğüne değil gönül zenginliği ile sohbetlerimiz devam eder.

5.  Alıntı Originally Posted by TürkiyeTürkiye Yazıyı Oku
    Arkadaşlar buradaki tüm dostlar bu güne kadar hep saygı çizgisini korudu ve bir aile gibi katkılı yorumlar yaptılar sayın demlikeyf. Eblek.yigit ve diğer arkadaşlar. Ben belki en küçük ky.nizim sma hep dostane bir ortam gördüm. Dilerim portföy büyüklüğüne değil gönül zenginliği ile sohbetlerimiz devam eder.
    Ağzına sağlık kardeşim
    Bilmukabe...

SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by TürkiyeTürkiye Yazıyı Oku
    Ayrıca sayın efe kuzey e de teşekkür ediyorum. Kıymetli katkıları için.

7.  Alıntı Originally Posted by TürkiyeTürkiye Yazıyı Oku
    Ayrıca sayın efe kuzey e de teşekkür ediyorum. Kıymetli katkıları için.
    Burada basindan beri bekleyen arkadaslar birbirini taniyor, hisse net diger platformdaki investingdeki canli bomba tiplerin olmadigi kaliteli bir Platformdur 2000 lerden beri takip ederim,

Halende oyle biraz sakinlik var eskiye göre ama umarim bundan sonrada saygi sevgi hosgörü ve esprilerle devam eder,

Birazda geyik bizim gibi uzun vadeciler icin iyi oluyor..

Demli kardesimi buradan sevgiyle aniyorum..

Efe Dostum , TürkiyeTürkiye kidemli dostum 200 lerden , unlu broker teknikci yigit35, emeklinbabamiz cbgül ve ismi i hatirlamadiklarim,
    Biz beraberiz 1 olur 1000 olur hepimiz ortagiz..

matrikse Erbos detayina uzun vade Eblek Eblek bakacagim..

8.  Alıntı Originally Posted by Efe kuzey Yazıyı Oku
    Hısse düşeni kırdı bakalım pazartesi nasıl bır performans sergıleyecek. Enerjı yatırımı kap a duserse brut te iyi prım yakalar
    Haftaya ıyı bır baslangıc yaptık
    25 bın alıcı 26 bın satıcı fıyat 61. 60
    Ytd.

Sayfa 482/804 İlkİlk ... 382432472480481482483484492532582 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz