Sayfa 568/1002 İlkİlk ... 68468518558566567568569570578618668 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 4,537 - 4,544 arası.

Konu: Viop-XXXI

Yarın pozitif acılıs bekliyorum dow weekend artı Johnson ası FDA onayı aldı paket onaylandı tabi son dakika bir baska gelisme olmazsa. YTD

Alıntı Originally Posted by Ex2000 Yazıyı Oku
    Bizim halka arz ne olacak bakalım. TRILC.
    2000 adet için başvuruda bulundum. 20 adetten fazla gelmeyecek anlaşılan.
    %100 yaparsa çorba parası çıkar.
    14 lot gelecek....bu saçmalıktan vaz geçmediler
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

3. Soyle ornekliyelim

Antalya'da Esrar satimi ve kullanimi serbest . Antalyada A Sirketinin esrar uzerine magazalalari var ve bu A sirketi Bist te islem goren halka acik bir sirket .

Sira Ile Muglada satis ve kullanimi serbest oldu daha sonra Afyonda ,,, bu sekilde satis ve kullanim gun gectikce bir ilde serbestlesiyor .

2 yil once bende cok istemistim hisselerini almayi ama ugrastirici oldugundan dolayi uzerinde durmamistim

Amerikanin butun eyelatlerinde tibbi kullanim serbest . 10 eyalette ise keyfi kullanim olarak yasal
    10 eyaletten 20 eyalete ciktigini dusunursek Ciro ve kar olarak nasil olur bu sirketler ?

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Bir dönemlerin en iyi futbolcuları arasında yer alan David Beckham destekli esrar firması Cellular Goods, halka arzdan bugüne yüzde 400'ün üzerinde yükseliş kaydetti
    Dünya borsalarında teknoloji hisselerinin yanı sıra esrar firmaları yoğun talep görüyor ve fiyatları katlanarak artıyor. Bir ticaret çılgınlığı, David Beckham’ın alım yaptığı kenevir şirketi Cellular Goods da yansıyor. David Beckham'ın yatırım şirketi DB Ventures’un Cellular'da yüzde 5 payı bulunuyor.

Geçen hafta Londra Menkul Kıymetler Borsası'nda işleme açılan şirketin hisseleri 15 dakika içinde 310 artarak 20.50 peniye yükseldi. Daha sonra, devam eden yükselişle 28.50 peniye kadar çıkan hisse yatırımcılarına yüzde 470 oranında kazandırdı. Şirket, kenevir bitkilerinden bir laboratuvarda üretilen bileşikler olan biyosentetik kanabinoidlere dayalı 'premium' ürünler satıyor.

Arz ile birlikte yaptığaı prim dudak uçuklatıcı....
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    yarın sabah açılış için:

-teşvik
    -weekend wall street
    -açık olan borsalar
    -uzak doğudaki cuma sabahı ve kapanış -%4 düşüş
    4 maddede long lehine.acik borsalarda az eksi var.uzak doğu abartılı düştü. vs.vs.

Weekend wall street 0.35 artı YTD

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    yetmez...vadeli kapanıktan sonra fdow düşmeye devam etti...31.083 idi gece 23 kapanışı ama gün sonu kapanışı 30.914 oldu...yani sabah fdow da +100 puan falan kesmez burayı...daha sert yukarı almalılar...

Alıntı Originally Posted by ant Yazıyı Oku
    Weekend wall street 0.35 artı YTD

7. Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch garanti yapıkredi ve akbank notlarını negatiften durağana çevirdi...

yazan azaldı,arada girip yazıyorum pozum akbank vadeli mart vade,aldıgım akşamın sabahı temettü haberi geldi 10 kedeme zarar ettim,olsun kısmetdiyelm short pozumdan güzel ekmek yemiştim,akbankın 6 tl fiyatı komik bir fiyat,ceolar açıkladı sabancı holdingi 5 yılda 2 katı yapacaz dediler,taş gibi banka taş gibi sabancı holding 7-8 yıl öncesi fiyatlar,ceolar diyor sıkıntımız yok para bolllllllll,ben demiyorum ceolar diyor,pozuma güveniyorum,yarında deli bir + gap bekliyorum,6 tl ye akkızmı olur demi....

Sayfa 568/1002 İlkİlk ... 68468518558566567568569570578618668 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •