Sayfa 615/1049 İlkİlk ... 115515565605613614615616617625665715 ... SonSon
Arama sonucu : 8389 madde; 4,913 - 4,920 arası.

Konu: Altın fiyatlarının geleceği (XAU)

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Siz de topiği seviyorsunuz ben de sn enki.Eh çoğunluk yatırımımız da altında.Göreceğiz olacakları,elbet pek çok seye akıl sır erdirilemedi şimdiye kadar,ben bu balonların bu kadar şişirilebileceğine de ihtimal vermiyordum ama oldu.Kimbilir belki de siz haklısınızdır.Ama finansal açıdan benim haklı çıkmam ikimiz için de daha mantıklı sn enki.Umarım yanılmışımdır diye dua edin bence))))))))
    Öyle yada böyle elimizden geldiğince tedbir almaya çalışıyoruz..bakalım artık..

Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    %2 enflasyon, deflasyondan kaçınmak için en muteber seviye..azı ve fazlası riskli günümüzde..
    Sn enki normal işleyen kapitalist bir sistemde bence sağlıklı olan deflasyondur,esas olan üretimin çok paranın az olması çok üretip aynı malı daha ucuza almamız daha sağlıklıdır.Bu bile milletin kafasına yanlış işleniyor.Enflasyonun nesi iyi olacak ki.Bence asıl istenen şey sağlıklı bir sistemde sağlıklı bir deflasyondur,ama alım gücünün azalmasından kaynaklı deflasyon değil,üretimin çokluğundan kaynaklanan deflasyon.

3. 3-5 sene yükselmesinde azar azar toplayalım.
    Malı ucuza alacaksın demişler

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Sn enki normal işleyen kapitalist bir sistemde bence sağlıklı olan deflasyondur,esas olan üretimin çok paranın az olması çok üretip aynı malı daha ucuza almamız daha sağlıklıdır.Bu bile milletin kafasına yanlış işleniyor.Enflasyonun nesi iyi olacak ki.Bence asıl istenen şey sağlıklı bir sistemde sağlıklı bir deflasyondur,ama alım gücünün azalmasından kaynaklı deflasyon değil,üretimin çokluğundan kaynaklanan deflasyon.
    Bu kadar bütçe açığının ve borcun olduğu yerde zaten enflasyon oluşur..ancak bu ''hard currency' işinde bir bit yeniği var..

Bu kadar bütçe açığının ve borcun olduğu yerde zaten enflasyon oluşur..ancak bu ''hard currency' işinde bir bit yeniği var..
    Normal işleyen bir kapitalist sistem için elbet dediklerim geçerli.Bu satanistler dünyada öyle bir ekonomi bırakmadılar ki her yerin canına okudular.

Alıntı Originally Posted by Tasarrufcu Yazıyı Oku
    3-5 sene yükselmesinde azar azar toplayalım.
    Malı ucuza alacaksın demişler
    walla sonuna kadar dürtecekler gibi gözüküyor, rahat bırakmayacaklar..

Mart 16-17 sinde FED toplantısı var..Tahvil faizleri yükselmeye devam ederse FED başkanlarının açıklamalarını takip etmek lazım..izleyebildiğim kadarıyla Avrupadakiler erken havlu attı, paniğe kapılmış gibiler..o yüzden diyorum Sn. Hkm çirkin kızların en çirkini euro..
    Malum FED için borsaları önemli..şimdilik kerhen düşüyormuş gibi görünüyorlar..

FED acil durum ilan eder ve bilin bakalım ne yapar,faizler artmasın diye para basar,sonra o bastı diye borsalar artar, her şeyin fiyatı artar falan))))))))))Yok yok o film bitti,eskiden iki film birden oynatan sinemalar vardı,genelde ilk film komedi,ikinci film gerilim filmi olurdu.Başka iki film birden oynatan sinemalar da vardı da onlar konu dışı arkadaşlar.

Sayfa 615/1049 İlkİlk ... 115515565605613614615616617625665715 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •