Sayfa 86/375 İlkİlk ... 3676848586878896136186 ... SonSon
Arama sonucu : 2994 madde; 681 - 688 arası.

Konu: KOZAL - Koza Altın

1. Yarın bence açılış olarak beklenti belirsiz olacağından her halükarda spek bunu kullanmak isteyecektir diye düşünüyorum. Yani aşağı yada yukarı her türlü kullanmak isteyecektir. Zaten kullanmazda somut bir olumsuz hareket yaparsa esas o zaman korkmak lazım. Yani heyecanı yüksek bir gün bizi bekliyor. İnşallah şöyle 133 leri görüp orada kalıcı olur. Zaten eğer somut bir düşüş tradesi yaparsa bence bu artık Uzuncu olduğumuzun imzası olur. Bu bana hiç uymaz. YTD.
    Bu yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by yasemin5566 Yazıyı Oku
    kozalaklara 26 ekim 2015de el konuldu FETÖ 2016'da silahlı örgüt ilan edildi. kanunlar geri işletilemez
    Benim bildiğim, 2015 yılında değil, 2016 yılında el konuldu. Darbe girişiminden sonra. Sizin bu yazınızı okuduktan sonra bir daha araştırdım, 2016 çıkıyor. 2015 olduğuna dair bir kaynağınız var mı?
    ...

3. Hani demiştim ya kozal hiçbir hisseye benzemiyor, eğer 145-155 arasına gelirde kalıcı olursa bu kadar aşağı kırmadan sonra yeniden zirveyi test eden kağıt olacak hayatımda ilk defa gördüğüm. Hadi bakalım kimseye benzeme kozal. YTD.

4. Eğer sonradan bozmazsa çok güzel gidiyor şu anda. Milletin ağzında bir hacim olsa hacim olsa.. bu güne kadar olduda görülmedimi ne olduğu ? Mesele az olsun ama bizim olsun. YTD.

5. Maalesef trade ye devam.. Bu ne saçma bir şey sabah al öğlen sat. Üç beş ne koparırsak kardır.. Bu kadar basit bir tarz var kağıtta..

Ama diyorum genel yorumda ne dedim, istemem yan cebime koy.. kim yaptı valla ABD yaptı mery ile bizde peşine takılıp üç beş ekonomimize kazandıralım dedik.. he he öyle..! V.s v.s...

6. Bizim fakirane ümit diye sarıldığımız şeyde adamların oyun kurduğu süreç. YTD. Valla bakın ben yanılmam demiyorum ama maalesef en görmek istemediğim şeyleri görerek yorum yapmak zorunda kalıyorum. YTD.

7.  Alıntı Originally Posted by yasemin5566 Yazıyı Oku
    Son durum:
    dolar 7.28 liralara kadar çekilecek bir kaç hafta içinde daha da düşebilir
    dow sertçe yukselecek
    sp düşme eğiliminde hareket edebilir.
    altın ons ya da tl bazda yukselişine devam edecek yukarı yönlü hareketinde birkaç haftada ivme sertleşecek
    borsa yukselecek
    kozal 12920 sağlam destek aşağı kapatamaz
    dolar 7.28
    dow %1.05 +
    ons0.65 +
    endeks 100 ...2.16+
    *Yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by JoNaThAn Yazıyı Oku
    Benim bildiğim, 2015 yılında değil, 2016 yılında el konuldu. Darbe girişiminden sonra. Sizin bu yazınızı okuduktan sonra bir daha araştırdım, 2016 çıkıyor. 2015 olduğuna dair bir kaynağınız var mı?
    https://eksisozluk.com/26-ekim-2015-...lmasi--4948300
    *Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 86/375 İlkİlk ... 3676848586878896136186 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •