bozkurt hocam nasılsın? piyasa ne para veriyor maşallah. cuma poz kapatıp senin gibi spota daldık %10 kaptık![]()
grafikler güzel oldu ama, bist100 ben yukarı giderim arkadaş kimse beni tutamaz diyor, bist30 şimdilik sadece tepkiyim diyor.. bugün fazla da hacim yoktu ama bana göre bu durum normal, çünkü geçen hafta satıp çıkanlar tereddüt edip girmedi, eee elinde hisse patlayanlar da daha zarardan çıkamadı ki al sat işleri ile yeni işlemler açabilsinler.. ky'den ne para var ki demeyin, en küçük hesapta bile 500.000 kişi x 20.000 TL =10.000.000.000 TL para eder.
benim en çok merak ettiğim konu bunun sonu ne olacak? şimdi 30 endeksini %1,5-2 daha yukarı, buna paralel 100 endeksini yüzde 3 daha yukarı sürseler, kabaca 30 endeksi için ocak - şubat tepelerinden çekilen çizgiye denk gelir ama 100 endeksi için nadir görülen 3'lü tepe formasyonu olacak.. oradan tekrar satış yeme olasılığı çok yüksek ve insanları yükselişe daha da inandırır. böyle mi olacak? yoksa 30'daki hisseleri alıp deli boğa formasyonu yapıp yukarı mı sürerler?
sen ne dersin bu işe??
ne biçim alışlardı öyle,
seans kapanışına kadar donu zor kurtardık.
popoyu kurtarmak için daha sabah yedek dursun diye bankaya attığım bakiyeyi seans kapanmadan zar zor yetiştirip
opsiyon satarak dengelemeye çalıştım.
palanene nerdeyse ilk günden bana full depo yaptırdı.
https://i.resimyukle.xyz/cG65CK.png
![]()
Bear_Bull
@BearBull26
Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
Türkoğlu,
Matriks Trader
@matrikstrader
·
11s
VİOP sembollerine piyasa emri gönderimi, bugünden itibaren mümkün olamayacaktır.
Lütfen, versiyon güncelleyiniz. Detaylar için, diğer bilgilendirmelerimize bakınız.
Matriks Trader
@matrikstrader
·
11s
ÖNEMLİ:
Veri terminali ürünümüzde, Piyasa butonunu göreceksiniz.
Bununla beraber, bir VİOP sembolüne Piyasa emri göndermeye çalışırsanız, emir iletilmeyecektir. Dikkat ediniz.
![]()
Bear_Bull
@BearBull26
ABD 10 Yıllık Tahvil Verimi.....
1,443 -0,013 -0,91%
ARTIYA GEÇERSE ŞAŞIRMAYALIM....
Yer İmleri