Sayfa 75/427 İlkİlk ... 2565737475767785125175 ... SonSon
Arama sonucu : 3415 madde; 593 - 600 arası.

Konu: ALKIM - Alkim Alkali Kimya A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Dvk_Psh Yazıyı Oku
    oyum sana
    Benimki de sana, daha sadıksın şirkete, biliyorsun ben çok sıkıntıya gelemem, satarsam da tavan gider.
    Bu sene analiz yapmadılar mı, daha rapor bekliyoruz.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Benimki de sana, daha sadıksın şirkete, biliyorsun ben çok sıkıntıya gelemem, satarsam da tavan gider.
    Şirket geri alım desteği kararı alırsa bir ivme kazanır. Yapmış olduğu yatırımlarla ilgili bilgilendirme haberlerinin kap a göndermesi ve ekonomi tv lerinde boy göstermeleri de şart. Bir de zarar ettiren ve gelir getirmeyen kaynaklarında satılarak kazanılacak paralarla yeni yatırımların yapılması daha uygun olacağını düşünüyorum. Saygılar.

3.  Alıntı Originally Posted by yak Yazıyı Oku
    Şirket geri alım desteği kararı alırsa bir ivme kazanır. Yapmış olduğu yatırımlarla ilgili bilgilendirme haberlerinin kap a göndermesi ve ekonomi tv lerinde boy göstermeleri de şart. Bir de zarar ettiren ve gelir getirmeyen kaynaklarında satılarak kazanılacak paralarla yeni yatırımların yapılması daha uygun olacağını düşünüyorum. Saygılar.
    Aynen, patron her ne kadar bundan daha iyi yatırım yok dese de bunu uygulamaya koyması lazım, ayrıca takasları bilmiyorum ama biraz yabancı payı artmalı, o yüzden analist raporu gerekli.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Bu video, hislerime tercüman oldu. Patronlar hisse geri alım yapacağına, devamlı ellerindeki hisseleri satarak halka açıklık oranını % 56 nın üstüne attılar. Yüksek halka açıklık oranı, ky ve şirket için iyi olmadı. Gereksiz ağırlıkları üzerinden atarak günün şartlarına uygun olarak büyüme odaklı yatırımlara gitmesi daha çok verimli olacaktır. Patronlar da belli aralıklarda ky lere moral ve umut veren açıklamalar yapmalıdırlar. Saygılar.

5.  Alıntı Originally Posted by yak Yazıyı Oku
    Bu video, hislerime tercüman oldu. Patronlar hisse geri alım yapacağına, devamlı ellerindeki hisseleri satarak halka açıklık oranını % 56 nın üstüne attılar. Yüksek halka açıklık oranı, ky ve şirket için iyi olmadı. Gereksiz ağırlıkları üzerinden atarak günün şartlarına uygun olarak büyüme odaklı yatırımlara gitmesi daha çok verimli olacaktır. Patronlar da belli aralıklarda ky lere moral ve umut veren açıklamalar yapmalıdırlar. Saygılar.
    Tek eksiği bu olsun. Sermayesinden daha fazla kar açıklayan kaç şirket var bistte.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Somewhere in the moon
    Gönderi
    7,046
     Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Tavanlik bir durum yok ama burası borsa ağam
    Artik sıkıntı yok , P.S. sonra bize zarar yok .. Rekabet etse bile kendi ürettiği hammadesini sattığı için dip fiyattan bile kar eder.
    Matbaa islerinden anlarsın , Hem kağıt ithalatcisin hemde matbacı olan firmasın,
    Kağıt karına fiyat versen bile senin fiyatina hangi matbaa yaklasa bilir ki
    Sıkıntı yap biraz kalsin kenarda
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
    Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin

https://youtu.be/A8ueZf5bYIY

Tuncay turşucunun son videosu.

Sayfa 75/427 İlkİlk ... 2565737475767785125175 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız