Hocam yorumunuz için teşekkürler, dediğiniz gibi yatırımlar tamamlansın tekrardan değerlendiririz. Ben uzun süre alkim ortağı olmayı planlıyorum.Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gelen haberler pek etki etmedi. Zaten önceden fiyatlanmış gibiydi. Önceden fiyata etki edecek hareketleri olmadı. Endeksin ekside olması sebebi ile haberler yalan oldu. Endeks ne yaptıysa aynını yaptı. Kanımca yakında yine treding hareketlerine başlayacak gibi. Tradingcilere duyrulur. Alka gerçeğinide göz ardı etmemek lazım.
Yukarıda yazdıklarım sesiz düşüncemin klavyeye dökülmüş halidir. Kesinlikle, al sat tut tavsiyesi niteliğinde değildir. Kelin ilacı olsa kendi başına sürer.
Yönetim Kuruluna bu yetki hep verilir, bu olağan bir şey.
Bizim bir kooperatif var, her yıl yönetime "Arsa almaya ve satmaya" yetki veriyoruz...
Hisse şirket faaliyetlerine hiç yakışmayan hareketler sergiliyor, dün tavan olmuş da bugün düzeltme yapan hisseler bu kadar düşmedi.
Genel kurulda Reha bey'e iletmek lazım, bir piyasa yapıcıyla istikrar kazanır belki.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
oyum sana![]()
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin
Yer İmleri