Sayfa 639/1002 İlkİlk ... 139539589629637638639640641649689739 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 5,105 - 5,112 arası.

Konu: Viop-XXXI

1. Diren yaaa eyli vatann!!!...
    Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.

Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    İki farklı durum vardı. Birincisi dalga sayımından bağımsız sadece 2020 Şubat ayı benzerliği üzerine kurulu bir senaryo. Bu senaryoyu ilk ben yayınladım burada, Dow ile benzerlik kurarak. Ama uzun vadeli göstergeler arasında uyumsuzluk vardı. Bu nedenle bu senaryonun düşük olasılık olduğunu yayınladım. Sonra doğrusunun, EW sayımları ile uyumlu olarak ne olması gerektiğini de verdim.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Çok teşekkür ederim Sayın Jas,sağolunuz.ytd

3.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    baktı ki millet short short diyor.....

hemen makası devreye soktu..

burada oluşan eğilimin tersi oluyor...nasıl oluyor buna mantıklı izah getiremiyorum ama hep böyle
    Ben gönüllü harclık verdim abi palaya, limon dediler tezgahın canı saolsun
    Bi lot vak vak ta sana verelim abi
    Hamdım Piştim Yandım

4.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    İki farklı durum vardı. Birincisi dalga sayımından bağımsız sadece 2020 Şubat ayı benzerliği üzerine kurulu bir senaryo. Bu senaryoyu ilk ben yayınladım burada, Dow ile benzerlik kurarak. Ama uzun vadeli göstergeler arasında uyumsuzluk vardı. Bu nedenle bu senaryonun düşük olasılık olduğunu yayınladım. Sonra doğrusunun, EW sayımları ile uyumlu olarak ne olması gerektiğini de verdim.

sayın jas

4.dalganın üçgen olasılığını daha yüksek görüyorum. geçen haftaki dip 1430 geçemedi. düzeltme tipi running flat olmaktansa üçgen olması daha aklıma yattı. şu an halen 4.dalga içerisindeyiz bist100 de bence
    Twitter: @metalurjist_88

Kardemir D Bey ne yapıyorsunuz ?

Abiler rüzgâra karşı işenmezmiş, bugün dışarıdan bir sıkıntı olmazsa alıcılı gibi ama bu seviyelerden long da şort da zor
    Yazdıklarım kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir

Alan aldı,kazanan kazandı.Belkide 50 YILDA bir gelen fırsattı..YTD

Alıntı Originally Posted by metalurjist_88 Yazıyı Oku
    sayın jas

4.dalganın üçgen olasılığını daha yüksek görüyorum. geçen haftaki dip 1430 geçemedi. düzeltme tipi running flat olmaktansa üçgen olması daha aklıma yattı. şu an halen 4.dalga içerisindeyiz bist100 de bence
    Sn metalurjist_88,
    Eğer Dow ile paralel gidiyorsak bu dalga 5 olmalı diye düşünüyorum. Ama EW konusunda sizin bilginizin çok azı bende var, bu nedenle haklı olabilirsiniz.

Sayfa 639/1002 İlkİlk ... 139539589629637638639640641649689739 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •