Sayfa 675/1002 İlkİlk ... 175575625665673674675676677685725775 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 5,393 - 5,400 arası.

Konu: Viop-XXXI

1.  Alıntı Originally Posted by Der Lehrer Yazıyı Oku
    Sn. Rosense itibar için dön dolaş diyor, yararlı çalışmalarınız için çok teşekkürler.
    İTİBAR puanı almak için çabalamıyorum teşekkür ederim.

ben bu çalışmaları yaparken kendimde ÖĞRENEBİL mek için baya yol alıyorum insanlar müsait olursa basit görmesin alıntılama yaparken bile bişiler hafızasına yerleşiyor

2.  Alıntı Originally Posted by Evren Yazıyı Oku
    Bu dolar düşmeli, ama düşmüyor... Ülkem mokoko yoluna gidiyor, içim acıyor....

Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    O konuda bende çok üzülüyorum, güzel ülkem bi kaat parçasının boyunduruğunda, dış mihraklar tarafından yapılan bu sömürüye 100 yıldır çare bulunamadı. ne yaparsan yap dollar boyna tl yi ezer
    Hamdım Piştim Yandım

3. Sizce faiz ne olur ayni mi kalır yoksa naci100 200 baz puan arttırır mi bunu bilebilsek olay çözülecek. Doları 7.80 lere roketlerler ise faiz artışı kesinleşir bence..

4.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    konu hisse olunca inan hiç bakmıyorum öyle şeylere. ben rakamları baz alarak yazıyorum
    konu asıl da o ÜLKE olarak kafamız üçkağıda MI çalışması gerek biraz insaf hocam düzelmeliyiz ...

5.  Alıntı Originally Posted by traderfx Yazıyı Oku
    Sizce faiz ne olur ayni mi kalır yoksa naci100 200 baz puan arttırır mi bunu bilebilsek olay çözülecek. Doları 7.80 lere roketlerler ise faiz artışı kesinleşir bence..
    Şu görüntü şöyle devam ederse, sanırım 100 civarı bişi yapar, hem sembolik olsun, hem geçmiş söylemlerinin teyiti olsun diye. Gerekirse müdahale ederiz deyip duruyordu..
    Beklentiler de faiz artışı gelmeli yönünde olmaya başladı. Bakalım bakalım....

Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!

6.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    konu asıl da o ÜLKE olarak kafamız üçkağıda MI çalışması gerek biraz insaf hocam düzelmeliyiz ...

Abi, meşhur laflardan biri
    Türkün Türkten başka düşmanı yoktur.... Malum

Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    GECE-AKŞAM longcuların kurtarıcısı konuşacak.

Küresel piyasalar karışık bir seyir izlerken, bugün ABD Merkez Bankası Başkanı Jerome Powell'ın yapacağı konuşma yatırımcıların odağında bulunuyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku

paketleme standartının getirilmesi lazım.Basit bir yönetmeliktir ama çıkarılmıyor.

malesef kanun-yönetmelik olmadan kimsenin etik değerleri saydığı yok..

Sayfa 675/1002 İlkİlk ... 175575625665673674675676677685725775 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •