Sayfa 684/1002 İlkİlk ... 184584634674682683684685686694734784 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 5,465 - 5,472 arası.

Konu: Viop-XXXI

1. teorik fiyat farkını canı isterse alacaksa -1.20 lere kadar çekiyor, yok satacaksa -1.90 lara...oh ne ala mualla...
    Yatırım tavsiyesi değildir. Dalga geçiyorum zarar edersin beni dinlersen.

böyle yazmaya devam edersek bizi asarlar. kim asacak önce burda başlanır
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    sizin olduğunuz mekanın anca çırağı olurum sayenizde öğreneceğiz dost
    çok mütevazisin.. alımmı satımmı diyince öyle dedim...
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

4.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    böyle yazmaya devam edersek bizi asarlar. kim asacak önce burda başlanır
    farklı dallardaki uzman insanlar çoğalırsa daha kaliteli bilgiye sahip olabiliriz kimse kimseyi asmaz korkmayın siz
    teşekkür ederim ..

5.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    çok mütevazisin.. alımmı satımmı diyince öyle dedim...
    ne yapayım fazla lafı uzatmayıp karar_anı adlı kullanıcıya tekrar itibar puanı ile teşekkür etmeme engel oldular .

Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    farklı dallardaki uzman insanlar çoğalırsa daha kaliteli bilgiye sahip olabiliriz kimse kimseyi asmaz korkmayın siz
    teşekkür ederim ..
    spk kuralları açık ve net ama bizi idare ederler kimse asamazmı? elinden gelseler bi kaşık suda boğarlar. adamlar pusuda yatıyor

7.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    sosyal medyada bayan resmi olan biri ; hadi sen bu trade i yapamazsın 1607 den alsan an itibari ile 1625 den satsan 18 puan ederdi. viop bu iş böle yapılır demiş ve eklemiş.
    nasıl bir stratejiy se

Şansı iyi gitmiş bence. Olur öyle)

Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!

8.  Alıntı Originally Posted by integrating-factor Yazıyı Oku
    Xulastırma ne karaktersiz bi sektör böyle. Viop yukarı patlar sen aşağı basarsın. Korelasyon sıfır. Çöp

RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Çok gittiler abi, Bi dinlesinler az, yerini bulsun, öyle her gün her gün gitmesin)))
    Şahsi görüşüm bu

Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!

Sayfa 684/1002 İlkİlk ... 184584634674682683684685686694734784 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •