Sayfa 716/1002 İlkİlk ... 216616666706714715716717718726766816 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 5,721 - 5,728 arası.

Konu: Viop-XXXI

derinlik? nanay.. pasta? nanay?... piyasanın kullandığı başka ne varsa hepsi nanay. zaten başka neler var onuda bilmiyorum. hayattada hiç ilgilenmedim öyle şeylerle. yani bunları kullanmayan birinin bir yerimi eksiliyor. bana göre cambaza bak... sanki olmazsa olmaz! öyle bir oluyorki...
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

2. Nanay demek yanlış olur bence ama, 100% güvenmek ve ona göre hareket etmek de yanlış gibi sanki
    Çok değişken var....

Deli Gönül, THY long aban diyor ama bugün cuma ve para kazandığım hiç bir cuma yok, endeks düşse de çıksa da... Bu cuma sakin sakin takılıyorum.

Hele bugün endekste hiç bişi yapmadım, ister uzaya gitsin ister yerin dibine batsın, izlemeye devam, bugün sabır testi günüm,
    Limon isteyen var mı?
    Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!

Alıntı Originally Posted by Evren Yazıyı Oku
    Nanay demek yanlış olur bence ama, 100% güvenmek ve ona göre hareket etmek de yanlış gibi sanki
    Çok değişken var....

Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    hiç birisi yok anlamında kullandım. yanlış, doğru, artık onu ben hissediyorum. sadece bugünkü yazılanlara göre değilde, bsşka zamanlar insanların bir birbirlerini matrıx ı yok, osu bile yok, busu bile yok diye küçümsediği için yazdım. değilse banane herkes hayrını görsün...
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

4.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    hiç birisi yok anlamında kullandım. yanlış, doğru, artık onu ben hissediyorum. sadece bugünkü yazılanlara göre değilde, bsşka zamanlar insanların bir birbirlerini matrıx ı yok, osu bile yok, busu bile yok diye küçümsediği için yazdım. değilse banane herkes hayrını görsün...
    Uzun vadede, matriks vs olmadan da bu iş olur, düzgün kağıtlarda kesin para kazandırır, sadece investing de grafik bak akşamları yeter... Bir de sabırlı ol..
    Ha, biz, en azından ben, sabırsız biriyim, ondan, olmuyor o iş))))))

Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!

Uzun vadede, matriks vs olmadan da bu iş olur, düzgün kağıtlarda kesin para kazandırır, sadece investing de grafik bak akşamları yeter... Bir de sabırlı ol..

oluyormuş işte bak.. ne güzel yap işte.. birazda sabır gösterirsin olay tamamdır. hem çalışmaya falanda gerek yok alırsın sağlam kağıtlardan ooohh... gel keyfim gel neyse şaka.. herkesin işi gücü rast gelsin

6. eregl,yonca,thy spotta alım yaptım.
    Yarışmacı arkadaşlar başarılar

Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    GARAN_ tekrar yukarı fişekleme gücü var ama, sonunu getirebilirmi orası şüpheli
    yeri gelmişken alıtılamak istedim. işte bu fakirin hiç bir şeyi yokken bunu söyleyebildi. sırada devamını getirebilirmi var. oda garan direnç 9.36 geçilirse neden olmasın

8. Bende 2012 - 14 arası matriks vardı. Çok zarar ettim sinirlendim kapattım temelci oldum sadece excel ile bilancolari analiz ederek 2015 - 18 arası çok daha iyi kazandım.

Sonra daha frekanslı işlem yapma ihtiyacı oldu portfoy büyüdükçe. Matrikse geri başladım ama daha dikkatli daha sistemli olmaya çalıştım.

Matriks donması kasması sistem modülünün tarihi eser kıvamında kalması vb.. nedenleriyle geliştikçe bana yetmemeye başladı, 2019 sonunda ideal e geçtim. Çok memnunum, şimdi iki ayrı ekranım var biri otomatik trade ediyor biri Manuel olarak bende, hedefim %90 işlemi otomatize etmek ne zaman olur bilemiyorum uğraştıkça ne kadar zor olduğunu görüyorum. Nasip bakalım. Yani ihtiyaçlar durumu belirliyor hiç bir ekran derinlik olmadan da gayet para kazanılıyor.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 716/1002 İlkİlk ... 216616666706714715716717718726766816 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •