Sayfa 73/672 İlkİlk ... 2363717273747583123173573 ... SonSon
Arama sonucu : 5375 madde; 577 - 584 arası.

Konu: ISGYO İş Gayrımenkul Yatırım Ortaklığı

1.  Alıntı Originally Posted by Mosquito_ Yazıyı Oku
    Bu birlesmeden zarar gorulecegini dusunen kisinin yapmasi gereken cok onemli 2 islem var.bu kanunla belirlenmis bir hak.
    Birlesme yk kararina yazili itraz ederek itrazini isgyo yatirimci iliskilerine gondermek ve turk ticaret kanunun 202.2 maddesi kapsaminda dava acma hakkinin sakli oldugunu bildirmek.diger asama olasi birlesme kararinin devaminda genel kurula katilarak karara itiraz edip muhalefet serhini tutanaga ekletmek.Bunu yapan en az 2 yil boyunca dava acma hakkinda sahip olur gk tarihinden sonra(TABI HISSELERIN ELINDE TUTULMASI BORSADA AL SAT YAPMAMSI LAZIM YOKSA HAK KAYBOLUR).birlesmeden sonra hisse dustu kari azaldi o an hakim hissedara kardesim senin kici kirik sirketin icin benim sirketinde ortak oldugum hisselerin degeri dustu , al hisseleri ver bana hissemin gercek degeri dersiniz ve sirketin merkezine yakin caglayan adliyesinde paylari satma davasi acarsiniz.
    Bence bir hata var. Diyelim ki birleşme oldu ve hissenin değeri kısa bir süreliğine yükselip sonra düştü. Mahkemeye verdiğinizde 'hisse değeri yükseldi sonra düştü dolayısıyla düşüşün sebebi birleşme değildir' denebilir. İkincisi 1 yıldan fazla bir süredir bu kağıdı takip ediyorum, fiyatlaması çok stabil. Bir yılda temettüler dahil % 8 civarı getirim var. Bana sanki bu birleşme fiyatlaması zaten olmuş gibi geliyor.

yatırım tavsiyesi değildir

Alıntı Originally Posted by pamuk Yazıyı Oku
    bence bir hata var. Diyelim ki birleşme oldu ve hissenin değeri kısa bir süreliğine yükselip sonra düştü. Mahkemeye verdiğinizde 'hisse değeri yükseldi sonra düştü dolayısıyla düşüşün sebebi birleşme değildir' denebilir. Ikincisi 1 yıldan fazla bir süredir bu kağıdı takip ediyorum, fiyatlaması çok stabil. Bir yılda temettüler dahil % 8 civarı getirim var. Bana sanki bu birleşme fiyatlaması zaten olmuş gibi geliyor.

Yatırım tavsiyesi değildir
    duz mantık sadece hısse fıyatı hareketına bakılarak sonuc edılemez ,hısse fıyatı bır gosterge olsada ,daha onemlı oalyalar bakmak lazım ,sırketın karı dusmus mu ? Temettu verebılecek mı , fınansman gıderlerı artısına baglı veya tskb gyo nun varlıklarındakı deger dusuklugune baklı bır zarar var mı vsvs.
    Hısse fıyatı sonradan olur kaldıkı bırlesme sonrası malı tabloları gormeden etkıyı goremezsın .o surecete hısse cıkarda ,duserde.

3. Bugün ağırlıklı olarak 1,46 çalışıyor. (ağ. ort. 1,459)
    1,47 yi görmemiz sürpriz olmaz.
    “Finans piyasasında, türev işlemleri (vob, forex) kitle imha silahlarıdır.” -mustican
    "Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

4. batık kağüıdı sattık geldik. batık kağıt yürüdü bu geri gitti. ABV.

5. Bugün 1,47 TL hayırlı olsun.
    Hedefimiz 1,53 TL.
    “Finans piyasasında, türev işlemleri (vob, forex) kitle imha silahlarıdır.” -mustican
    "Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

6.  Alıntı Originally Posted by mustican Yazıyı Oku
    Bugün 1,47 TL hayırlı olsun.
    Hedefimiz 1,53 TL.
    Senin dediğin tutuyor. Hep böyle inşallah 😊

7. Şu birleşme de çözülse

Olur mu sana iki tl

8. https://www.isyatirim.com.tr/tr-tr/a...83122647_1.pdf

ISGYO da yabancı payı son günlerde düzenli olarak artıyor.
    Hissede günlük işlemlerde dikkatimi çeken bir şey var. Satış yaptıktan sonra alttan geri alım fırsatı vermiyor. Aktiften almazsanız, pasife yazdığınız alım gelmiyor.

Bugün hissemiz 1,46-1,47 TL çalışıyor. Ağırlıklı ortalama 1,4692 TL Yani ağırlıklı olarak 1,47 çalışıyor.

Bugün ,47 kalkar mı? Bence bu hafta buralarda kalması daha sağlıklı.

Sayfa 73/672 İlkİlk ... 2363717273747583123173573 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •