Sayfa 796/1002 İlkİlk ... 296696746786794795796797798806846896 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 6,361 - 6,368 arası.

Konu: Viop-XXXI

spotla viop arasında 11 kademe fark var. bir de nisan vade viop daha ucuz olmalı derler teorik olarak.

neyse pala güzel şortçu doğradın eline sağlık ama stop da yapmıycam.

Bugün tavan olan veya yüzde 8 -9 artan hisseleri incelediğimizde bir tane bile adam akıllı kâğıt olmadığını görürsünüz. Bu hiç normal değil. Çok acayip zamanlardan geçiyoruz. Bizim burda kiçük bir pasta kafe var , takılan hemen hemen herkes borsada. Sahibi iki senede dükkândan 30 senede kazanmadığım parayı kazandım diye hava atıyor
    Yazdıklarım kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir

3.  Alıntı Originally Posted by Der Lehrer Yazıyı Oku
    Bugün tavan olan veya yüzde 8 -9 artan hisseleri incelediğimizde bir tane bile adam akıllı kâğıt olmadığını görürsünüz. Bu hiç normal değil. Çok acayip zamanlardan geçiyoruz. Bizim burda kiçük bir pasta kafe var , takılan hemen hemen herkes borsada. Sahibi iki senede dükkândan 30 senede kazanmadığım parayı kazandım diye hava atıyor
    Yas mı tutmasını bekliyorsunuz.. Allah daha çok kazandırsın

Alıntı Originally Posted by hakansahin Yazıyı Oku
    Baskanim sana da tiyo vereyim demedi mi
    Bana en son tiyo verenler jants merit ve hdfgs dediler

Merıt uçtu gitti
    Jants iyi gitti geri geldi
    Hdfgs yi 4 .40 larda iken 4 lerden al dediler almadım. Henüz net bi hareketi yok
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by Ariakas Yazıyı Oku
    Fark eder aslında. Dini eğitimin kaliteli olması zor aslında(imkansız ama yumuşatıyorum) doğasında çünkü din bir çok şeyi sorgulamadan kabul etmeyi öğretmiyor mu? Bilim ise tam tersi. Herşeyi sorgulamalısınız. Türkiye evrim teorisini bile kabul etmekte güçlük çeken bir yapıda. Din, bu basit teori ile bile savaş içinde iken dini eğitim veren kurumlarda evrim teorisi başta olmak üzere diğer bilgileri nasıl doğru alacaksınız? Tabii ki de almanız imkansız.

Amerika'da devlet okullarında din eğitimi yasak. Tümden yasak. Dini eğitim veren okulların hepsi özeldir. Mantığıda basit. Amerika diyo ki, devlet her dine eşit mesafede olmalı. Eğer çocuğunuza dini bir eğitim aldırmak istiyorsanız, buyrun özele. Burda da olması gereken o. İmam hatiplerin hepsi kapatılmalı ve dini eğitim veren tüm okullar özel okul olup, isteğe bağlı gönderilmeli.

Param yok ama çocuğum dini eğitim alsın istiyorum, o zaman ne yapıcam derseniz. Cevabı basit... Yok öle bir şansınız. Gerçek laik bir devlet olursanız, çözümler çok basit aslında...
    Keşke sizinle yüzyüze konuşabilseydim....

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Evren abi, tek başına iyi bir eğitimde iş yapmıyor, okuyacak çocuğun kapasitesi, ayküsu, zekiliği, verdiğini alması, psikolojisi, vs vs. bir sürü etken var
    kısacası, okuyacak çocuk yedisinde belli eder kendini
    aslında devlet büüüle cevherleri alıp onlara iyi bir okulda iyi bir eğitim verse Türkiye kalkınır, niye bizim bi ayponumuz olmasın
    Bütün çocuklar cevherdir. Hepsinin işlenmesi lazım ve bu iş ailede başlıyor ve bence yine ailede bitiyor. Çocuk öğrenmesini öğrenmeli ailesinden gerisi çorap söküğü gibi gelir. Akıl islendikce parlıyor zaten
    Benim annem benden önce ders çalışıp bana anlatırdı bilmediği konuları bile.
    Şimdi benim çocuğum olsa aynısını yaparım
    Anadolu'da biliyorsunuz iyi egitim alamayanlar kendi cabalari ile başarı elde ediyorlar hep. Öğrenmeyi öğretmek lazım. Her çocugun üzerine dusulmeli. Naçizane düşüncem.

Ve değişim her yaşta mümkün

Alıntı Originally Posted by Dore Yazıyı Oku
    Bütün çocuklar cevherdir. Hepsinin işlenmesi lazım ve bu iş ailede başlıyor ve bence yine ailede bitiyor. Çocuk öğrenmesini öğrenmeli ailesinden gerisi çorap söküğü gibi gelir. Akıl islendikce parlıyor zaten
    Anadolu'da biliyorsunuz iyi egitim alamayanlar kendi cabalari ile başarı elde ediyorlar hep. Öğrenmeyi öğretmek lazım. Her çocugun üzerine dusulmeli. Naçizane düşüncem.

Kendi kendine öğrenmek bir beceridir ve nasıl iyi yapılacağını bilmek inanılmaz derecede değerli bir avantajdır......
    Bunu kabul ediyoruz, ancak bunun nasıl yapılacağını çok açık olarak eğitim müfredatımızda göremiyoruz......
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

8.  Alıntı Originally Posted by Dore Yazıyı Oku

Sevgili Dore,
    Siz güzel fal bakıyorsunuz...
    Sizi her zaman buralarda göremiyoruz...
    Hazır bulmuşken,Bist'in falına bakarmısınız?...
    Teşekkürler şimdiden...
    Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.

Sayfa 796/1002 İlkİlk ... 296696746786794795796797798806846896 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •