Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.
abd salı ,çarşamba ,perşembe günleri 120 şer milyar dolar ihale var....abd 10 yıllık faizleri o zaman belli olacak düşecekmi çıkacakmı......Benim beklentim abd 10 yıllıkları bir çıkış daha yapıp tansiyonu üst seyiyeye daha çıkarıp 1.85 gelmesi...abd fed kontrollü bunu istiyor....Altın bu sefer ons bazında 1620 doları .tabi bizim gibi piyasalar bir kez daha sert bir satış gelecek....ytd..
Reis bu iblis çuvalı cortcu ile doldurdu anlaşılan. Ha gidiyom ha gittim derken bi anda yukarı döndü sert aldı.
Bugun 2 kere cort denedik ikisi de hüsran. 1643 ten de 10 kontratcik aldım neyse yapacak bisey yok olan olmuş anlamadığım benim kagitlarda da is yok pangalar sürünüyor tuoras desen zorladı devamı gelmedi dohol desen cem abi gidince tadı kaçtı. Nerede saçma sapan kağıdım var hepsinde hayvan gibi kardayim nerede sağlam bist30 var alayı çöp endeks de coşuyor hayır olsun vallahi ama bu bankalar filan kalkarsa çok değişik yerlere gider bu iblis gibi.
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.
Son düzenleme : indregandi; 09-03-2021 saat: 21:10.
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
Yer İmleri