Bi TRILC gibi kağıdım olmadı şu borsada... 100 TL yapacaklar bu pandemic gazla bu gidişle... Bu ne la
Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!
10 sene önce ki vob piyasası yok şu anda.. tam kontrol altında.. abd vadelileri kaç olursa olsun bir yere kadar.. hatta bist fiyatlamasında ne zaman canları isterse o zaman kullanırlar abd vadelilerini.. derin bir satış olmadığı sürece etki faktörü sıfıra yakınsar..ama güzel şartlamışlar insanları yıllarca.. bunda elbette burada çok eleştirilen bbht gibi yerlerde çıkan yorumcularda rol oynadı kaç defa onlardan da aynı muhabbeti duyduk.. sirayet ediyor demek ki her yere..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Abi buna hemfikir,
Senin ülke olarak istihdam verinin ne olduğuna bakmıyorsun, ama ABD istihdam verisi yüksek geldi, ay düşük geldi yok bilmem ne verisi bilmem kaç geldi deyip endeks aşağı endeks yukarı...
Rusya yada Almanya yada İngiltere istihdam verileri yok mu peki?? Onlarda da oyna o zaman madem dışarıya bakacaksın????
Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!
tabi ayrıca şu da var.. sabah açtık piyasayı : dün kü duruma göre mi pozlanıyor, bu sabah ki vadelilere göre mi yoksa akşam 16:30 açılışına göre mi? hepsine bir kılıf bulunur sonuçta..bir de tabii ülke gündemi ve gaz haberleri var + badem force ..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
GARAN_ 8.92 destek. buraya kadar salması normaldir...
“İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers
Yer İmleri