Cok değişik bir kağıt gerçekten 1.5 liraya alıyorduk çok ucuzdu, 9 a geldi dayandı hala çok ucuz bakalım elbet bir gün ederinde de deriz herhalde...
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cok değişik bir kağıt gerçekten 1.5 liraya alıyorduk çok ucuzdu, 9 a geldi dayandı hala çok ucuz bakalım elbet bir gün ederinde de deriz herhalde...
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Garanti' den gelen satışlar nedir , kimdir !
Yorumu olan var mı arkadaşlar ?
Kısaca bilanço yorumu da yapayım,
Satışlarda önemli artış sözkonusu. 2019/4'e göer %32 satış artışı var, cebe koyalım.
Karlılık, değer artışından gelen kısmı düşsek dahi satışlara benzer bir artış veriyor, cebe koyalım.
Şirket, benim de girdiğim 2017/2 bilançodan beri hep nakit olarak artıda ve nakiti artıyor, cebe koyalım.
Döviz kuru, 2020/2 şokunda gerçekleşen korkunç baz etkisi vb... sebeplerle, gelecek bilançolarla değerinin daha da artma olasılığı, düşme olasılığına göre yüksek, onu da cebe koyalım.
Tüm bu beklentileri bir kenara bırakırsak, bugün bu şirket batsa ve tasfiye olsa, kendi hesabımlar (Ben. Graham kitabından ve üstad Alloffs'dan öğrendiğim) 1.62 TL hisse başına nakit kalıyor.
Tahvil faiz ortalaması çok yüksek ve 15, yani hedef FK olarak 5 hedefliyorum. Bu yüksek faize ve kötümser görünüşe rağmen (faizler düşerse uçması lazım!) bu kağıt için minimum satmayı düşünebileceğim rakam (ki vermem) 12 TL şu an benim penceremde. Yani 5 sene daha bu karını enflasyon kadar artırarak devam ettirirse, şu an koyduğunuz tüm parayı geri veriyor.
İyi mi? Kötü mü? Ucuz mu? Pahalı mı? Bilmiyorum. Bana göre ucuz ki tutuyorum.
satıcılar bariz belli patronlar tahta sahipleri.11,5 hedef veren investaz bile satıcı:)) halk tacirler garanti info investaz satıcı.başkada satıcı yok gibi.Bugun en az 500 bin ile 1 milyon lot arası piyasaya verdiler yine.Adamların kaygısı yok.50 kuruş aşagı çekeriz yarısı zaten hemen 2 günde gelir diye trade ediyorlar sürekli.
Benim tahminim hissenin çok yukselmeme sebebe arıkanlıların bilgililere üsten satıp para kazandırmamak istemesi....bence kesinlikle bu..
Bilgilileri sıkıştırıp süründürüyorlar.Mal toplama diye bir şey yok.Bugunde bariz belli.Mal dagıtılmış ve dagıtılıyor sürekli
Aynen hatırlarsanız 2017 de 4 lira altında bedava diyorduk, demek ki o zaman daha da ucuzmuş, yine halimize şükür ne diyelim?SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri