Sayfa 819/1002 İlkİlk ... 319719769809817818819820821829869919 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 6,545 - 6,552 arası.

Konu: Viop-XXXI

1. 1651 flat 1/10, 1/10 lönk devam.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    daha dur....gece tenhada kıstırma formasyonu var

Bu son panik yükselişte elimdeki tüm dövizi satıp üstüne dolar şort açmıştım..döngüyü yakalarsak düşüş bittiğinde tekrar döviz portföyünü şekillendiririz ve maliyetlerde çok çok düşük kalır..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Yoncada ki fon satışı bittiyse 9.15 üzeri atarsa güzel olur.
    Kapatırsa 9.32-33 bandına hareket beklerim.

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    daha dur....gece tenhada kıstırma formasyonu var
    çok kişi long olunca nazlanıyor.....akşam da abd tahvil ihalesi var talep bağlı çıkış olur....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    çok kişi long olunca nazlanıyor.....akşam da abd tahvil ihalesi var talep bağlı çıkış olur....
    evet sende farkına varmışsın. güçlü oyuncular girince kağıt tıkanıveriyor. burasını izleyen baya güçlü oyuncu var sanıyorum...

kim ne alıyor, kim ne satıyor, bilmiyorum ama al sat yaparak oynayan bir oyuncu için kağıdın kralı. kaç paran varsa bas farketmez. satmasıda kolay çünkü. ama ne ekerseniz onu ***ersiniz...
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    evet sende farkına varmışsın. güçlü oyuncular girince kağıt tıkanıveriyor. burasını izleyen baya güçlü oyuncu var sanıyorum...

kim ne alıyor, kim ne satıyor, bilmiyorum ama al sat yaparak oynayan bir oyuncu için kağıdın kralı. kaç paran varsa bas farketmez. satmasıda kolay çünkü. ama ne ekerseniz onu ***ersiniz...
    yükseliş aşağıdan olabilir.....akşam seansı daha hareketli olur duruma göre....çalkalayacaklar....

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    yükseliş aşağıdan olabilir.....akşam seansı daha hareketli olur duruma göre....çalkalayacaklar....
    çalkalasınlar bakalım yükseliş aşağıdan olabilir... valla bişey anlamadım neyse iyi akşamlar bol şanslar
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

Sayfa 819/1002 İlkİlk ... 319719769809817818819820821829869919 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •