Sayfa 828/1002 İlkİlk ... 328728778818826827828829830838878928 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 6,617 - 6,624 arası.

Konu: Viop-XXXI

1.  Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    reis tam yerinden şort açtın he...bugün 11 mart kayıtlara geçsin....bugün şort açan ya rezil olur yada vezir....çünkü burdan satış gelirse feci bir ayu tuzağı olur..ama en güzeli satışı (yasa kapanışı)görmeden şort açmamk tabikisi...
    Abi bizimkisi adrenalin olsun deye, yoksa piyasaların özü hep long, hep yukarı doğru gitmek ister... ücbeş guruş bişii kazanırsak, burdan ettiğim kâr ile ücbeş lot vak vak almayı hedefliyorum. büüüle büüüle bi lot bi lot vak vak biriktirecem, cebimden bi guruş çıkarmadan..nasıl planım ama
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    yok o deeel...mehmetkirsoy...

Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    vicent..
    is that you ?

3. Sanırım dolar böyle kalırsak merkez faizleri sabit tutar gibi geliyor bana,
    Sıkı para politikası deyip duruyordu. Yüksek faizin zarar olduğunu herkes biliyor zaten...
    Kendi haline kendi kendine düşmesini izleyecek sanırım. Pazartesi olduğu gibi 7.80 civarı olaydı, oralarda kalsaydı, o zaman faiz artırımı olur diye düşünürdüm..... Bakalım merkez ne yapacak

Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Günaydın esnaf, bol kazançlar olsun.

Bugün şort siftahını yapmayı düşünüyorum, lönkte herzaman kolay para var ama adrenalin olmuy

1666 şort
    1659 flat

7 puan fena değil, taş atıpta kolumuz mu yoruldu yani
    Son düzenleme : *Bozkurt; 11-03-2021 saat: 11:56.
    Hamdım Piştim Yandım

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    1659 flat

70 puan fena değil, taş atıpta kolumuz mu yoruldu yani
    7 puan olmasın o

1638 LONG lar 1660 dan kapatıldı..

Poz yok..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Abi bizimkisi adrenalin olsun deye, yoksa piyasaların özü hep long, hep yukarı doğru gitmek ister... ücbeş guruş bişii kazanırsak, burdan ettiğim kâr ile ücbeş lot vak vak almayı hedefliyorum. büüüle büüüle bi lot bi lot vak vak biriktirecem, cebimden bi guruş çıkarmadan..nasıl planım ama
    ELBETTE ENDEKSİN DOĞASI LONGTUR. HİSSELERİ KONUŞMUYORUZ...

UZUN VADE her zaman tepeler yenilenir.dipler yükselir.ENFLASYON-BÜYÜME -SİYASİLERİN longu destekleyen uygulamaları vs...bunların hepsi long lehinedir.

elbette shortta zamanı tutturursan iyi para var.ama long kanımca bir puan öndedir.

sadece long-flat yaptığım yılın son 5 ayı tüm vob tarihimin iyi aylarından oldu.

TRADE AMAÇLI SİSTEM TESTLERİNİNDEN yüzlerce yaptım -uyguladım..her zaman long-flat daha kazançlı çıktı.

mesela şu şekilde olan trade amaçlı short-flat sistem göremedim.
    alttaki long-flattir..ve 2 aydır güncelleme yapmadan devam ediyor...tabi ben arada short yaptığımdan 3 ün birini aldım..

NOT ASLA LONG ALGISI ÇIKMASIN..SADECE YAPILAN TESTLERDEKİ SONUCA DEĞİNMEK İSTEDİM..SHORTTA YAKALAYAN 15 GÜNDE 25.000 PUAN DA ALIYOR ..

Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    yeni "ekonomi reform paketi"..

güzel çalışmışlar isimlere, PR işinde çok iyiler.. ama aslında bildiğin yeni zamlar.. zavallılar..

zaten ben defalarca yazdım, bunlar her gece yatarken "yarın nasıl yeni bir vergi icat edebiliriz" diye düşünüyor olmalılar..bu yaratıcılık başka türlü açıklanamaz..

diğer bir nokta ise zaten çok açık: bunlar ülke yönetebiliyorsa ben galaksi yönetirim..
     Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    bir arada YEP vardı hatırlarsanız yeni ekonomi paketi...şimdi de ERP çıkıyor...
    YEP
    ERP
    bi sonraki programın adını ben yazayım

KDVP

Kazık daima vatandaşa paketi
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    adamlar TEŞVİKİ sonuna kadar havuç olarak kullandı.

yok tem. meclisinde onaylanacak...onaylandı...

sonra senatodan geçecek...geçti...

sonra BAŞKAN imzalayacakmış...ama cuma öğleden sonra...taki DOW EN ZİRVEDE KAPATSIN...

baskanın KALEMİ YOKMUŞ ONU BEKLEYECEĞİZ VS...

YANİ piyasaları diri tutmak için habire ümit-beklenti..

tüm bu beklenti piyasalara yönelik...mesela neden başgan hemen imzalamazda DOW CUMA KAPANIŞA YAKIN İMZALANACAK.

Sayfa 828/1002 İlkİlk ... 328728778818826827828829830838878928 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •