Sayfa 261/1000 İlkİlk ... 161211251259260261262263271311361761 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 2,081 - 2,088 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

Alıntı Originally Posted by deepblue35 Yazıyı Oku
    Arda bugün yarın gelir bence ��
    ardayı getirin bana
    bir halt olacağı yok.

Mazluum.
    Maazzluum’u getirin bana.
    [emoji23]

3.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    ardayı getirin bana
    Veresiye var, onu versek olmami ?..

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Veresiye var, onu versek olmami ?..
    valla ilk mesajlardan bu puşt 400.000 leri kaptırınca veresiye mi takılmaya başladı dedim
    ama o arda değil sevgili memet o halkbankla kafayı yiyecek 12 lerden eri taşıyor herhalde
    bir halt olacağı yok.

5. Ons Altin 1.739 USD.

Ons Gumus 26.45 USD.

6. Kanada gibi bir ulkede, gunesin gucunu bi dusunun, yilda gunesi 100 gun ya gorur ya gormez.

Gunes enerjisini kuran sirketin elemani geliyor, elk.faturana bakiyor, elinde I pad, acikliyor.

Sistem 20.000 cad.ye cikar diyor, bunu banka su kadar dusuk krediyle 15 sene vadeyle veriyor diyor, siz bir sey odemiyorsunuz, ihtiyacinizin artan kismi, sebekeye geri satiliyor, banka borcunu ayda su kadar gibi o satis oduyor diyor.

Burada yilda 320 gun gunes var. Burokrasiyi gecmek mumkun degil.

Eger bu isin basinda ben olsam, bu konuda gorevli olan her kim varsa, 24 saat calistirmazsam namerdim.

Ama yok, millet fakirlestikce, tebalasiyor, dine kitaba sariliyor, adam isi cozmus.

7. Ekonomi hukukla kurulur.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Türkiye nin yaşadığı ekonomik sorunların çözümüne hukuka uymakla başlanacağını belirterek, Yaşanan sorunların yarısı güven veren bir açıklamayla çözülür dedi.

Yatırımcıların başka ülkelere gittiğini, sorunların çözümüne kesinlikle hukuktan başlanması gerektiğini anlatan Babacan, Türkiye egemen bir ülke. NATO, Türkiye'nin S-400 almasına karışıyor. ABD rahatsız. Aldığımız sistemleri kullanamıyoruz, bunun maliyeti çok ağır oldu diye konuştu.

https://cumhuriyet.com.tr/haber/baba...itladi-1819808

AKP Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı seçim barajının indirileceğini duyurdu.

Türkiye'de yüzde 10 barajı uygulanıyor. Dünyada en yüksek barajı uygulayan ülke Türkiye... Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nde çıta yüksek. Barajın çok anlamı kalmamış durumda ama herkesin parti kurması gibi bir gelenek de oluşabilir. Bunların denetlenmesi, takip edilmesi gibi konular Cumhuriyet Başsavcılığı bakıyor. Barajı makul bir yere getirme şeklinde çabamız var. 7 mi olur 5 mi olur, hangisi doğru şeklinde bir çalışmalar yapıyoruz. 5 ile 10 arasında bir şey olacak.

Sayfa 261/1000 İlkİlk ... 161211251259260261262263271311361761 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •