Sayfa 850/1002 İlkİlk ... 350750800840848849850851852860900950 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 6,793 - 6,800 arası.

Konu: Viop-XXXI

1.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    sizi hayranlıkla izliyorum.....
    Ne açıdan ender açtığım pozlardan biri.. Burda valse yapanlar var

Alıntı Originally Posted by dalgacı Yazıyı Oku
    Sayın EMEKDAR iyi niyetli mesajınıza teşekkür ederim.

Sayın VereSiye
    Sizi kim ne kadar üzmüşte hıncınızı forumdaşlardan çıkarmaya çalışıyorsunuz...Alaycı mesajlarınıza cevap vermedim vermeyeceğimde. Fakat bir fikriniz bir saptamanız var ise yön ve hedefler konusunda buyurun yazın okuyup fikir edinelim. Siz gibiler yüzünden beklenti ve poz yazasımız gelmiyor. Size de bol şanslar...

memede kızmayın onu halkb mecnun etti
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by Mykskstar Yazıyı Oku
    Ne açıdan ender açtığım pozlardan biri.. Burda valse yapanlar var
    çok temkinlisin ...1 kontrat ile duygularını da dizginliyorsun...herkes yapamaz....altını ne yaptın....nereye geçiş yaptın...?

4.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    çok temkinlisin ...1 kontrat ile duygularını da dizginliyorsun...herkes yapamaz....altını ne yaptın....nereye geçiş yaptın...?
    Yüzde 9 zararla 8 senelik eski portföyümü yerine koydum..yeni zirve görülecekse bence 158 bin bu sefer çok sert geçilecek.. Dediğin gibi hem kumar nefsimi gideriyorum hemde altın gibi dünyanın şu an gereksiz 2.ci yatırım aracındaki zararımı burdan çıkarırım viopta kumar şansım varsa.. Yalnız 2li tepe yapıp düşüş olursa bu sefer spotta 147 bin de tutmaz 136 bini 2 haftada görürüz

garanti yatırım hesabı kullanan varmı? program yenilendi tam olarak kavrayamadım. bir kaç sorum olacaktı
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

6. Turhan hocadan çok değerli ve açıklayıcı bilgiler...
    https://youtu.be/nMcrTcU3V-c
    Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.

7. Birileri ufaktan yavaştan sıvışıyorlar...
    Dün 10 bine yakın,
    Bu gün de 12300 cetonu yemişler...
    Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.

8. Dalgacı,
    Tom'a omuz attım sendeledi...
    Düşerse şaşırma...

Sayfa 850/1002 İlkİlk ... 350750800840848849850851852860900950 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •