Ulusoy ile ilgili haber KAP ta yok.
Özel bilgidir.
Ulusoy ile ilgili haber KAP ta yok.
Özel bilgidir.
11 Mart 2021 - 14:06www.finansgundem.com
"BDDK: Bankacılık sisteminde krediler artarken, mevduat azaldı
Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumunun (BDDK) haftalık bülteninde yer alan bilgilere göre, krediler 3 trilyon 592,7 milyar TL'den 3 trilyon 611,3 milyar TL'ye çıktı.
Tüketici kredileri 682,2 milyar TL'den 682,6 milyar TL'ye, bireysel kredi kartları 147,5 milyar TL'den 147,7 milyar TL'ye yükseldi.
Aynı hafta mevduat 3 trilyon 444,1 milyar TL'den 3 trilyon 436,2 milyar TL'ye geriledi.
Takipteki alacaklar ise 151,3 milyar TL'den, 151 milyar TL'ye indi.
Veriler 5 Mart ile biten haftayı kapsıyor."
Peki ya bizde
Biz de tersi oluyor değil mi?
Vadeli mevduat artarken krediler minimize ediliyor...
https://www.borsagundem.com/amp/habe...mpression=true
SM-A515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yıldız pazar hayrolsunSM-A515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Forum canlanmış bugün 7-8 sayfa yazılmış baktım dostları umut kaplamış... gün içi çok muhabbete katılamadım, ekranı kapattığımdan mütevellit, oksijenim depo doldurma vakti demissin...
vay canına ihlasım yıldızda olmuş bu haber beni heycanlandırdı yahu beni bile değiştirdiniz![]()
Söke un meselesine gelirsek yineliyorum ki bu firma eğer bir yamuk yoksa 200 300 milyonlara satılmaz. Ben bir olumsuzluk tespit edileceğini ve alım sürecinin biteceğini düşünüyorum.
Lakin Bu hisseye sakın girme uyarılarına rağmen yüklü girdim. Sayfada yazan isimler arasında çok çok eskiler var. Aslında beklenti diye zikredilen söke un benim için beklenti değil. Benim beklentim farklı ama burada dile getirmeyeceğim. Aslında forumdaki eskiler bunu bilir devlet sırrı da değil. Kısacası Söke un u gölgesinde bırakacak bir beklentiyi satın aldım 0,99 maliyetle aranıza katıldım. Hepimiz kazanırız inşalllah.
CLT-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mercurry hisseyi övüyor Hus911 sövüyor sizce hangisi biz küçük yatırımcıları olumsuzluğa sürüklüyor ..Bence ikiside insanların kafasını karıştırıyor ve yanıltmaya çalışıyor..Biri hiseye kimseyi yanaştırmamak için her yolu deniyor diğeride mahmut paşalı geldiiiii mahmut paşanın malları bunlar kaliteli ve ucuuuuzzz diye avazı çıktığı kadar çığırtkanlık yapıyor ..Uzak durun derim..
Yer İmleri