Biz de düşeriz toprağa vatan için gerekirse sorun yok başkan. Askerde komando istedim havacı yazdılar çok zoruma gitmiştiSM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Biz de düşeriz toprağa vatan için gerekirse sorun yok başkan. Askerde komando istedim havacı yazdılar çok zoruma gitmiştiSM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!
temettü vergisinde artış, borsaya olumsuz yansır. borsa açıkken bunu açıklaması zor. bu başka bir pakette açıklanır.
Oğlunuza onu harclik olarqk veriyorsjnuz, ticari bir kazanc yok ;) haliyle vergi yok.
Temettuden vergi, ticaret kanununa gore oluyor yqnlis bilmiyorsam, sirketin tum ortaklari sirkwtten aldiklari kar payina vergi verir, maasli calisanlar ise maaslarindan verir vergiyi, temettu aliyorsa, onun incinde verir, yonetim kuruluna yapilan kar odemeleri de ayni vergilendirilir, sistem olarak.
Ha ne kqdar dogru yada yanlis, ayri bi konu.
Ama mantik dogru aslinda devlet acisindan
Sent from my ASUS_Z01HD using Tapatalk
Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!
Yer İmleri