Sayfa 878/1002 İlkİlk ... 378778828868876877878879880888928978 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 7,017 - 7,024 arası.

Konu: Viop-XXXI

1.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    işin şakası bir yana elbette teknik analiz denilen bir olgu var.....ama kısa vadede KALDIRAÇLI PİYASADA hele bizim makas olayı varken...tuzak olabiliyor..demem o
    bu konuda hak veriyorum. robotlar özellikle buyuk banka robotları çoğu kişiyi sıkıştırmaya programlı. belki birgün bozulurlar rahat ederiz.

2.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    test edelim....bıst30 da 1630 altı kapanışta ...güm oluruz..

5-10 dak. kalsa bile olur...ama üste çıkarsa stoplossss
    Seni duymuş 1600 lot yazmış 1630 a. Burada kadar cort geldim 1634 lönkde döndüm az bişey yeterli hadi bakalım.

abd 10 yıllıkları tekrar çıkışa başladı...bizim gibi borsaları....Türk lirasını etkiliyor....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

4.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    test edelim....bıst30 da 1630 altı kapanışta ...güm oluruz..

5-10 dak. kalsa bile olur...ama üste çıkarsa stoplossss
    pala bu işleri açılışı gaplı yaparak hallediyor

seans içinde hep fake atıyor amam kırılması gereken direnç ve destek vs olunca ertesi gün gaplı açarak o işi hallediyor

köylü kurnazı pala

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    işin şakası bir yana elbette teknik analiz denilen bir olgu var.....ama kısa vadede KALDIRAÇLI PİYASADA hele bizim makas olayı varken...tuzak olabiliyor..demem o
    işin makarası işte. değilse herkes kendi anlayışına göre teknik uyguluyor. bunu bir standart ı yok çünkü. şimdi bir kişinin ne uyguladığını bilmeden yanlış denilirmi. laf olsun işte

ne oldu? GARAN 8.88 teptimi? tahminle olmuyor bu işler. ben 8.92 destek kırmaz diye tahminde bulunarak destek koymuştum. kırdı.. değilse alttaki 88 ide görüyordum... ne yapmak, nasıl yazmak istenirse istensin, yorumö yapılırken mecburen tahminde bulunuluyor ve insan yanılmış gibi görülerek zarar verebiliyor.... tahmin böyle...

7. Kesinlikle tahmin etmemek lazım bence. Çok zor bir şey ve yanılma garantili. Onun yerine gerçekleşen işlemlere göre poz almaya çalışıyorum yani fiyat hacim ne diyorsa barlar neyi işaret ediyorsa onu yapmaya çalışıyorum. Çok zor tabi.
     Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    ne oldu? GARAN 8.88 teptimi? tahminle olmuyor bu işler. ben 8.92 destek kırmaz diye tahminde bulunarak destek koymuştum. kırdı.. değilse alttaki 88 ide görüyordum... ne yapmak, nasıl yazmak istenirse istensin, yorumö yapılırken mecburen tahminde bulunuluyor ve insan yanılmış gibi görülerek zarar verebiliyor.... tahmin böyle...
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Seni duymuş 1600 lot yazmış 1630 a. Burada kadar cort geldim 1634 lönkde döndüm az bişey yeterli hadi bakalım.
    1640 filat herkese hayırlı traşlar.

Sayfa 878/1002 İlkİlk ... 378778828868876877878879880888928978 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •