Artan

3,63 10 18:10
15,73 10 18:10
73,80 9.99 18:10
99,10 9.99 18:10
131,00 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

208,80 -10 18:10
86,05 -9.99 18:10
1,72 -9.95 18:10
5,02 -9.87 18:10
3,42 -8.8 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

11.186.184.212,16 18:10
10.535.484.199,25 18:10
7.558.517.350,11 18:10
6.808.187.869,30 18:10
6.140.509.840,20 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 1649 madde; 1 - 8 arası.

Konu: GOZDE - Gözde Girişim Sermayesi Yat. Ort. A.Ş.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by .bozoklu. Yazıyı Oku
    buna rağmen hisse fiyatı yerlerde neden sürünüyor.her kademeden neden mal boşaltıyorlar hala fiyatı 10-15 olacak diyenler nekadar ucuz konuşuyor??????.......yoksa bu kadar ucuz görünen hissede bir lanet mi var?aklı başında bir bilen varsa ALLAH rızası için lütfen açıklasın.lütfen.
    Siz yenisiniz sanirim bu hissede ve grupta..bunun tek cevabi var Murat Ulker..baska söze gerek yok..defalarca degindik bu konuyu ben ve diger eski arkadaslar..ama sabreden kazanacak diyorum..ky nin en buyuk sorunu sabir eksikligi..hemen vur kac pesinde %80 i fln..yilsonuna kadar bekleyin derim naçizane..ytdegildir

Sent from my iPhone using Tapatalk

2.  Alıntı Originally Posted by pmngr Yazıyı Oku
    Siz yenisiniz sanirim bu hissede ve grupta..bunun tek cevabi var Murat Ulker..baska söze gerek yok..defalarca degindik bu konuyu ben ve diger eski arkadaslar..ama sabreden kazanacak diyorum..ky nin en buyuk sorunu sabir eksikligi..hemen vur kac pesinde %80 i fln..yilsonuna kadar bekleyin derim naçizane..ytdegildir

sayın arkadaşım bu cevabınızın hiç bir geçerli ve tutarlı tarafını göremedim kusura kalmayın.sabretmek dışında tabiiki.MURAT ülker neden engellesin çoğunluk hissesi onun zaten.hangi akıl sahibi kişi malının değerlenmesini istemez.kendi malının değerlenmesini engellemekden sadistçe zevk mi alıyor?bu adam TÜRKİYENİN en büyük zengini.babası babamın yakın tanıdığı SABRİ ÜLKER ÇOK ASİL BİR İNSAN.SABRİ ülkerin oğlu TÜRKİYENİN enbüyük zengini MURAT ÜLKERİN BORSADA KENDİ ŞİRKETLERİNDE MANİPİLAS YON YAPIP NEGATİF YÖNDE baskı kuracak kadar basit ve basiretsiz akli dengesi bozuk biri olmasını kabul etmek mümkün değil.bir insan bu kadar düşük ve düşkün olamaz.aklım bir türlü almıyor. daha pozitif,bilimsel şirketle ilgili bir durum olması gerekir.borsa geneline bakarsanız gözde hissesinin mevcut fiyatı en az 30-40 tl civarında olması gerek. 8 tl nedir ya???

3.  Alıntı Originally Posted by .bozoklu. Yazıyı Oku
    sayın arkadaşım bu cevabınızın hiç bir geçerli ve tutarlı tarafını göremedim kusura kalmayın.sabretmek dışında tabiiki.MURAT ülker neden engellesin çoğunluk hissesi onun zaten.hangi akıl sahibi kişi malının değerlenmesini istemez.kendi malının değerlenmesini engellemekden sadistçe zevk mi alıyor?bu adam TÜRKİYENİN en büyük zengini.babası babamın yakın tanıdığı SABRİ ÜLKER ÇOK ASİL BİR İNSAN.SABRİ ülkerin oğlu TÜRKİYENİN enbüyük zengini MURAT ÜLKERİN BORSADA KENDİ ŞİRKETLERİNDE MANİPİLAS YON YAPIP NEGATİF YÖNDE baskı kuracak kadar basit ve basiretsiz akli dengesi bozuk biri olmasını kabul etmek mümkün değil.bir insan bu kadar düşük ve düşkün olamaz.aklım bir türlü almıyor. daha pozitif,bilimsel şirketle ilgili bir durum olması gerekir.borsa geneline bakarsanız gözde hissesinin mevcut fiyatı en az 30-40 tl civarında olması gerek. 8 tl nedir ya???
    Daha gecen gun asil insan Ulker’in sahibi oldugu sirket 8.20’den 500bin adet Gozde hissesi satti, hem de Gozde’nin tam yukselise gectigi hafta. Ulker grubu kucuk yatirimciyi seven bir grup degil malesef. Yaptiklarini tek tek yazacak olsak sayfalar yetmez. Ama Gozde guzel haberlere gebe; once Penta halka arzi, sonra Propak’in satisi. Ulker grubu ne kadar baskilasa da artik mizrak cuvala sigmiyor. Penta ve Propak’tan guzel para gelirse Gozde bu sene temettu bile verebilir...

4.  Alıntı Originally Posted by .bozoklu. Yazıyı Oku
    Anlasildi..siz sadece gozde de degil borsada da yenisiniz[emoji3526]

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •