nereye dönersen dön, yüzün palanene den yanaşey delik ondan yanaydı galiba
size de sadece sizi terse bırakmak için size ters poz alıyor gibi geliyor mu?
Bear_Bull
@BearBull26
Sen beni kalp krizi geçirteceksin gerçekten.
Beni de cort bozdu bu arada, reisin konuşmaya başladığında corttum, indikçe yüklendim, oradan 70 80 kontrat cortken aniden bi döndü el ayak karıştı, zararsız kapatmamın kar olduğu bir gün oldu ama 45 ten dönmeyip basıp gitse bugün de 20 lik oluyorduk yani. Sonra cort lönk cort lönk bi şekil toparladık ama hakikaten niye yapıyorum bu pis işi diye bir milyonuncu kere söyledim. Otomatize etmekten hala uzağım ama ne yapacağımı sanırım iyice anladım nasip artık.
Yüksek frekanslı barlarla işlem yapıp kazandigini gördüğüm tek kişi bear_bull.
Bu arada geceye neyse de, haftasonuna kesinlikle poz bırakmıyorum ( orta vade hedge hariç onun hesabı da kurumu da ayrı) şimdi pazartesi 1660 veya 1620 açsa kimse şaşırmaz burası Türkiye abi. Vallahi seni izlerken ben kriz geçireceğimSM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ABD 10 Yıllık Tahvil Verimi
1,628 +0,101 +6,63%
bunu bile vadeli akşam tınlamıyor....gelde kazan
Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.
kalpten gidecek olsam ben giderdim, bişey olmaz merak etme
6 tane sistemin sonuçlarına baktım biraz önce şu günün yatay hareketinde 20 ile 40 puan bırakmışlar masada . sat dediğinde al , al dediğinde sat yapmak gerekirmiş.
yaw benim resimdeki, oradaki lotları o kadar büyütmeyin,
ALIM Opsiyonu satmışım
Satım Opsiyou satmışım
Future satmışım az miktarda.
piyasa bir tarafa ani kırarsa ya PUT ya CALL opsiyonlar ölü olacaklar ve primleri bana kalacak.
F_X30 daki pozizyonumu 100 üstü lotlara çıkarmazsam alta üste 150 - 200 puan terse kalmaya dayanabilirim.
şu anda da zaten içsel değeri olan pek pozisyon yok tüm hepsini karşılıklı netleştirdiğimde + - 10 ~15 poz. filan taşıyorum gibi görünmesi/hesaplanması lazım.
ekrana bakıp çattt diye hesaplayabilecek adamında alnı karışlanır hani.
bu gün Meksadan ERGUN TEKGÜL youtuba opsiyonlarla ilgili 15 dk lık bir video koymuş kısaca anlatmaya çalışmış,
ilgilenenler bulup izlesin derim. aynı yerde takılıp uzatmış biraz ama fazla tekrar iyidir.
benim gibi prim toplamanın ne kadar tehlikeli olduğunuda söylemiş.
opsiyonları hiç bilmemektense az buçuk ucundan anlamanıza faydası olur.
Bear_Bull
@BearBull26
Yer İmleri