Sayfa 882/1002 İlkİlk ... 382782832872880881882883884892932982 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 7,049 - 7,056 arası.

Konu: Viop-XXXI

1.  Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Kısaca ABD irani riza ile soydu ceremesi bize kaldı. Is ilerler ise kim soymuş dökeriz ortaya . Zaten sıkıntı da orada. Dökülür ise ortaya çok.pis kokacak da ondan. Demokrat lar ozaman başta idi obama ile. Trump çok çektirdi bakmayın siz.
    Bu olay tahtanın gitmemesinin yüzde 20 sebebi olabilir hocam.. Gitmemesinin asıl sebebi vakıftada aynı durum söz konusu yüzdürülen büyük batak kredileri bana kalırsa

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,183
    nereye dönersen dön, yüzün palanene den yana şey delik ondan yanaydı galiba

Bear_Bull
    @BearBull26

3.  Alıntı Originally Posted by dalgacı Yazıyı Oku
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...=1730&page=214

tom emmi 32.653 e kadar geldi eğer 32.700 e değemez ise uzatmalara geçemeyecek ve sert verecek beklentisiyle izliyorum...bol şanslar...
    Tom'un hem spotu hem de fıçırtı 32.700 e değdi...
    Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.

4.  Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    ben dünden kalan kısaları kapa kısa aç kapa kısa aç yapa yapa
    gelen karla 2 poz kısa çoğaltabildim

işlem adedime bugün bakmadım ama sana yakındır.

https://i.resimyukle.xyz/1G1CLc.png

Sen beni kalp krizi geçirteceksin gerçekten.

Beni de cort bozdu bu arada, reisin konuşmaya başladığında corttum, indikçe yüklendim, oradan 70 80 kontrat cortken aniden bi döndü el ayak karıştı, zararsız kapatmamın kar olduğu bir gün oldu ama 45 ten dönmeyip basıp gitse bugün de 20 lik oluyorduk yani. Sonra cort lönk cort lönk bi şekil toparladık ama hakikaten niye yapıyorum bu pis işi diye bir milyonuncu kere söyledim. Otomatize etmekten hala uzağım ama ne yapacağımı sanırım iyice anladım nasip artık.

5. Yüksek frekanslı barlarla işlem yapıp kazandigini gördüğüm tek kişi bear_bull.

6. Bu arada geceye neyse de, haftasonuna kesinlikle poz bırakmıyorum ( orta vade hedge hariç onun hesabı da kurumu da ayrı) şimdi pazartesi 1660 veya 1620 açsa kimse şaşırmaz burası Türkiye abi. Vallahi seni izlerken ben kriz geçireceğim
     Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    nereye dönersen dön, yüzün palanene den yana şey delik ondan yanaydı galiba

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

ABD 10 Yıllık Tahvil Verimi

1,628 +0,101 +6,63%
    bunu bile vadeli akşam tınlamıyor....gelde kazan
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,183
    kalpten gidecek olsam ben giderdim, bişey olmaz merak etme

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Sen beni kalp krizi geçirteceksin gerçekten.

Beni de cort bozdu bu arada, reisin konuşmaya başladığında corttum, indikçe yüklendim, oradan 70 80 kontrat cortken aniden bi döndü el ayak karıştı, zararsız kapatmamın kar olduğu bir gün oldu ama 45 ten dönmeyip basıp gitse bugün de 20 lik oluyorduk yani. Sonra cort lönk cort lönk bi şekil toparladık ama hakikaten niye yapıyorum bu pis işi diye bir milyonuncu kere söyledim. Otomatize etmekten hala uzağım ama ne yapacağımı sanırım iyice anladım nasip artık.
    6 tane sistemin sonuçlarına baktım biraz önce şu günün yatay hareketinde 20 ile 40 puan bırakmışlar masada . sat dediğinde al , al dediğinde sat yapmak gerekirmiş.
     Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Bu arada geceye neyse de, haftasonuna kesinlikle poz bırakmıyorum ( orta vade hedge hariç onun hesabı da kurumu da ayrı) şimdi pazartesi 1660 veya 1620 açsa kimse şaşırmaz burası Türkiye abi. Vallahi seni izlerken ben kriz geçireceğim

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    yaw benim resimdeki, oradaki lotları o kadar büyütmeyin,

ALIM Opsiyonu satmışım
    Satım Opsiyou satmışım
    Future satmışım az miktarda.

piyasa bir tarafa ani kırarsa ya PUT ya CALL opsiyonlar ölü olacaklar ve primleri bana kalacak.
    F_X30 daki pozizyonumu 100 üstü lotlara çıkarmazsam alta üste 150 - 200 puan terse kalmaya dayanabilirim.

şu anda da zaten içsel değeri olan pek pozisyon yok tüm hepsini karşılıklı netleştirdiğimde + - 10 ~15 poz. filan taşıyorum gibi görünmesi/hesaplanması lazım.

ekrana bakıp çattt diye hesaplayabilecek adamında alnı karışlanır hani.

bu gün Meksadan ERGUN TEKGÜL youtuba opsiyonlarla ilgili 15 dk lık bir video koymuş kısaca anlatmaya çalışmış,
    ilgilenenler bulup izlesin derim. aynı yerde takılıp uzatmış biraz ama fazla tekrar iyidir.
    benim gibi prim toplamanın ne kadar tehlikeli olduğunuda söylemiş.
    opsiyonları hiç bilmemektense az buçuk ucundan anlamanıza faydası olur.
    Bear_Bull
    @BearBull26

Sayfa 882/1002 İlkİlk ... 382782832872880881882883884892932982 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •