Sayfa 417/602 İlkİlk ... 317367407415416417418419427467517 ... SonSon
Arama sonucu : 4815 madde; 3,329 - 3,336 arası.

Konu: Haftalık Hisse Paylaşım II

1.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    ARCLK 35.92 yakın takibe aldım.
    ALGYO Fibo 0.382 seviyesi olan 28.78 üzerinde kaldıkça yeniden yakın takibe girecek.
    CEMTS 16.23 üzeri kaldıkça 16.88 direnci yoklayacaktır.
    USAK 2.52 üzeri +++yola devam
    TRGYO 3.84 üzeri +++yola devam
    OZKGY Fibo 0.50 seviyesi 5.50 kırmadığı muddetçe buralardan dönüş bekliyorum.
    Kendime notlar olup YTD.
    Teşekkürler...

2.  Alıntı Originally Posted by hakan4554 Yazıyı Oku
    Haftaya takip edeceğim hisseler
    enjsa
    alkim
    bsoke
    hayırlı haftasonları
    Teşekkürler...

3. Günaydın arkadaşlar. Rabbim olan ALLAH'IM cümlemize sağlık ve huzur versin.

4.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    Günaydın arkadaşlar. Rabbim olan ALLAH'IM cümlemize sağlık ve huzur versin.
    Tşkler Esma hanım.

5. Arkadaşlar bizim gibi gelişmekte olan ülkelerden dövizin çıkış sebebini herkes yükselen tahvil faizlerine bağlıyor.Bir arkadaş şu bilgileri paylaşmış."Bugün ABDde faizler bu nedenle yükseliyor. Enflasyon diye değil. Tamamlayıcı Likidite Rasyosu diye bir şey var. Fed o rasyoyu gevşetmişti, o gevşeme 31 Marta bitiyor. Uzatacağım da demiyor Federal Banka holdingleri de Hazine tahvili satıyorlar. Fed uzatmazsa sorun derinleşir.Ama bana göre,Fed o Tamamlayıcı Likidite Rasyosu ertelemesini uzatacak. Hisselerin göçmesine izin veremez. Daha 18-19 gün var. Bence o kadar bile bekleyemez.ABD uzun dönemli faizleri tarihlerine görece çok düşük olabilirler ama bugünün koşullarında dünyanın kaldıramayacağı kadar yükseldiler. Bu düzensiz (disorderly) bir yükseliş.

Şimdi arkadaşın dediği gibi uzatılacak beklentisinin tersine, beklenti biterse bizim içinde sıkıntılı bir süreç olabilir.Doların çıkışı devam eder ve borsa satış eğilimi güçlenebilir.Doğru bilgiye ulaşırsak olası endeks yönünü bulmamıza yardımcı olur.Genel bir endeks satışı tüm hisseleri olumsuz etkiler.Yani hem olumlu hemde olumsuz haber akışını takib etmekte fayda var.Kazandığımız bir kaç kuruşu tekrardan kaybetmemek adına.
    Son düzenleme : esma; 13-03-2021 saat: 11:54.

6. Borsaya yeni giren ve TEKNİK ANALİZ i öğrenmek isteyen arkadaşlar internet ortamında bu bilgilere rahatlıkla ulaşabilirler.

Mumlar bize ne anlatır ? Mumların anlamları nelerdir ?

İKİLİ DİP Nedir? Nasıl oluşur? İKİLİ TEPE Nedir? Nasıl oluşur?

Bayrak Formasyonu-Ters Bayrak Formasyonu Nedir ? Nasıl Oluşur ?

NU-Negatif uyumsuzluk nedir? Bize hangi sinyali verir? Nasıl kullanılır?
    RSI Osilatöründen Negatif Uyumsuzluk yakalama.

FİNCAN - KULP FORMASYONU
    Fincan kulp nasıl oluşur,hedef fiyat nasıl belirlenir.

Çanak formasyonu nedir? Nasıl oluşur ?

Ve bunlara benzer bir çok teknik bilgiyi Googleden sorgulatarak parasız bigilere ulaşabilirsiniz.

7. LOGO %300 Bedelsiz + 1.02 TL Temettü.

Yatırımcısına hayırlı olsun.

8. Eğer endeks bozulmazsa ARÇLK kaldığı yerden devam etmeli.Neden mi? ARÇLK te ikili dip oluşumu var ve hedef 40.tl gözüküyor.Düşeni kırmış ve Pulback yani onayda almış gözüküyor.İçinde bulunduğu yükseliş dalgasının 4. düzeltme dalgası ve Fibo 0.618 oranını 35.88 le geri almış.Buralardan 5. yükseliş dalgasına başlamalı.5. yükseliş dalgası son dalga olup içsel 5 dalgaylada yapabilir.
    Tüm bunları ayrıntılı anlatım ki kendi bildikleriminde doğru ve yanlışını görebileyim diye.Tekniği iyi olan hocalarımızdan yanlışlarımızı göstermelerini rica ediyorum.YTD.

Sayfa 417/602 İlkİlk ... 317367407415416417418419427467517 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •