Sayfa 282/1000 İlkİlk ... 182232272280281282283284292332382782 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 2,249 - 2,256 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

1.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    İş Bankası emeklileri hem SSK’dan hem de kendi sandıklarından emekli maaşı alıyorlar.
    Müdür iken emekli olan İş Bankası çalışanı yaklaşık 3.500 TL SSK’dan yine yaklaşık 7.000 TL sandıktan olmak üzere aylık toplam en az 10.500 TL emekli maaşı alıyor.
    Bu para ziyadesiyle fazla fazla
    Umarim bi gün
    Fakir fuara garip gurebayada
    Bi miktar hisse düşer
    Bunun içinden

2.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    CHP Batman İl Başkanı Hüseyin Yaşar, son bir yıl içerisinde üye sayılarının 3 e katlandığını belirtirken, CHP Diyarbakır İl Başkanı Gönül Özel geçen yıl 3 bin olan üye sayılarının 5 bin 500 e yükseldiğini açıkladı.

https://cumhuriyet.com.tr/haber/gune...-artis-1820335
    Yakinda gonderir adamini Imrali'ya.

Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Bu para ziyadesiyle fazla fazla
    Umarim bi gün
    Fakir fuara garip gurebayada
    Bi miktar hisse düşer
    Bunun içinden
    Çalıştıkları dönemde maaşlarından ona göre kesinti yapıldı. Çalıştıkları yıllarda refah düzeyinden feragat ettiler. Neden? Emeklilikte daha iyi şartlara sahip olabilmek için. Kesinti kendilerinden yapılacak ekmeği başkaları yiyecek öyle mi?
    Size kesinlikle katılmıyorum.

4.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Çalıştıkları dönemde maaşlarından ona göre kesinti yapıldı. Çalıştıkları yıllarda refah düzeyinden feragat ettiler. Neden? Emeklilikte daha iyi şartlara sahip olabilmek için. Kesinti kendilerinden yapılacak ekmeği başkaları yiyecek öyle mi?
    Size kesinlikle katılmıyorum.
    aynı fikirlen hissiyatlardayım
    aksini belirtmedim ki

5. İş Bankası, OYAK, MB sandığı gibi bir çok banka kuruluşların sandığı var Vakıfbank da bile böyle. Kuzu gibi yatan para ver onları ben onlara biraz daha değer katayim der. Derya olur.

6. Yaklaşık 20 yıl önce ben bunu yaşamışım. Askerlik görevini evliyken yerine getirdim. Evli ve sigara içen biri olarak askerden geldiğimde cep te beş kuruş yok. Üstelik babam ile beraber yaşıyordum. Askerlik öncesi çalıştığım (taşeron )üniversite hastanesine başhekim ile görüşmek için gittiğimde öğle vakti çıkmama rağmen hastaneye vardığımda mesai bitmişti. Mecburen daha yakın bir hastane ki oda iki saat sürüyordu. Bir bisiklet bir motorsiklet ve tramvay üçünü aynı günde kullanarak ulaşabiliyordum. Git gel 4 saat. Her şey rayında giderse. İşe başladığım feto hastanesiymis. 220 saat normal artı 200 de parasız izinsiz fazla mesai. Eve gidip gelmek zaman kaybiydi. Bu yüzden laboratuvarin depoda yatıp kalkıyordum. Üç ay arayla ikikez ücretsiz izin. Burnumdan geldi. Oğlum 19 yaşında. Bana benim hiç resmim yok diye sorduğunda oğlum ben seni görmedim diye çok zor bir cevap verdim. 6 ay 200 saat fazla çalıştım ne izin ne fazla mesai. Şikayet etsem zaten zor bulduk kem kum etsem çıkaracaklar. Asgari ücret almak bile zordu mecburen katlandım. Bugün kızım A101 de çalışıyor saat 8 gidip gece 22-24 arası geliyor. Sosyal medya da yığınla şikayet tepki var. Çözüm yok. Demek ki birileri sen şube aç istihdam yarat gerisini bize bırakın demişler. Kendi çektiğim sıkıntılar aklıma geldi. İşi bırak dedim baba önceki çalıştığım yerde buna yakın saat çalışıyordum orda birde ne hikmetse 5-10 karton sigara açığı artı kasa açısıyla 1/2 maaş ancak alıyordum burda en azından tam alıyorum dedi. Yersen böyle sistemi var. Adalet askıda kaldı

RTE cuma günü yaptığı konuşma ile seçim sürecini başlattı.
    Tasarruf adı altında belediyelerin hazine garantili bile olmayan yurtdışı kredi bulma yolunu kapattı, CHP'li belediyelerin tamamen ellerini kollarını bağladı.
    Bol para basılacak, tüm para seçim ve müteahhit ödemelerinde kullanılacak. Yani seçimi kazansa da kaybetse de ortada enkaz değil, iflas durumunda bir ülke kalacak.
    Faiz artışı bitti, dövizi tutmak için özel bir çaba harcanmayacak. Enflasyon, CB'ye bağlanan TÜİK ile rekorlar kırsa bile düşmüş olacak. Faizler tahminen Mayıs ayından itibaren düşürülmeye başlanacak.
    Fiyat kontrolü adı altında bol bol ceza kesilecek. Trafik-maske cezaları rekor kıracak. Büyük ölçekli şirketlerden (yapılabilirse) geriye dönük daha fazla vergi talep edilecek, yandaşın vergi borçları silinmeye devam edilecek.
    Önümüzde, seçime kadar böyle bir süreç var. Bu süreçte döviz, borsa hangi rakamlara gider, bireysel olarak kendimizi nasıl koruruzu tartışma zamanı bence.

Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8. Temel otele gider bir gece kalır Sabah faturayı görünce çıldırır. Faturaya bakar sü bune der sauna ücreti der görevli temel ama ben saunayi kullanmadım ki görevli kulkansaydiniz efendim sabaha kadar açıktı der. Mü bu neder temel. Bu masaj ücreti der görevli. Temel ama ben masaj yaptırmadım der. Yaptırsaydiniz efendim sabaha kadar açıktı der görevli. Abyü. Bu ne der temel. Açık büfe yemek ücreti der görevli. Temel ben yemedim ki der. Görevli sabaha kadar açıktı yeseydiniz efendim der. Temel faturanın karşısına gsü yazar ve fatura tutarını otelin fatura tutarı kadar yazar. Görevli sorar. Bu ne efendim. Temel Toto dikme ücreti. Ama efendim biz dikmedik ki der. Temel sabaha kadar açıktı dikeydiniz der.

Sayfa 282/1000 İlkİlk ... 182232272280281282283284292332382782 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •