Sayfa 900/1002 İlkİlk ... 4008008508908988999009019029109501000 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 7,193 - 7,200 arası.

Konu: Viop-XXXI

1. Bugünde havayoluyla cartla curtla piyasayı tutuyor pala shortcular ne zaman ortadan kaybolursa düşüş o zaman.. simdilik pala cevirmeye devam ediyor... ytd

GARAN_ 8.78 destek altında ilk etapta 8.68 var. gerçi henüz 8.78 bile kırılmadı ama, cızıttıralım bakalım
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

3.  Alıntı Originally Posted by traderfx Yazıyı Oku
    Bugünde havayoluyla cartla curtla piyasayı tutuyor pala shortcular ne zaman ortadan kaybolursa düşüş o zaman.. simdilik pala cevirmeye devam ediyor... ytd
    resimde görüldüğü gibi yeni değil şubat 22 sinden bu yana tutma çabası devam ediyor

4. GARAN 10 şubattan bu yana irtifa kaybı devam etmekte ..

5.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    ya çağrı.... seninle aynı anda long yaptık 163.050 civarı....erken verdik....korkutma modu görüyorum.... aşağı daldırır mı o korkuda var....ama dışardaki borsalar nispeten iyi....şuan flat....
    Ben hiç kıpırdamadım malak gibi yatıyorum lönklerin üstüne. Maliyet 1630.

6.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    seans için bırakın öngörüde bulunmayı.. rakamları yazarken bile çuvallıyorum. kilit 8.78 demek istedim
    8,78 e değerse elliota göre ciddi satış gelecek. o rakama kitlendi herkes

4 kademe zararı göze alıp long açtım
    Twitter: @metalurjist_88

Alıntı Originally Posted by metalurjist_88 Yazıyı Oku
    8,78 e değerse elliota göre ciddi satış gelecek. o rakama kitlendi herkes

4 kademe zararı göze alıp long açtım
    bence buralarda long doğru bir karar çünkü, ters bi durumda küçük bir çizikle kurtulma şansı var. ama yukarı teperse getirisi daha fazla olur.
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

hani bazen ustası çırağı bir birlerine ne olur diye soruluyorya, söyleyenide dahil yanlış bir öngörü olur bence. çünkü ne olacağının kararını borsa yapıcısı verir. oyuncu sadece nerelere gelirse veya giderse diye destek ve direnç denilen noktaları tesbit ederek başarılı olmaya çalışır... ben böyle öngörüleri piyasanın en tanınmış oyuncularında bile okuyorum duyuyorum. sonuç: gümmm... hiç gümlemiyorlarmı? ama bahanesi hazır olunca sayılmıyor. hadi bakalım sil baştan

Sayfa 900/1002 İlkİlk ... 4008008508908988999009019029109501000 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •