Sayfa 899/1002 İlkİlk ... 399799849889897898899900901909949999 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 7,185 - 7,192 arası.

Konu: Viop-XXXI

1. Beşiktaş çok büyük avantajı yakaladı. Şu an en iyi futbolu oynayan takım.

Fenerbahçe müthiş kadrosuyla resmen şampiyonluğu ikram ediyor..gs de çok umut vermiyor.

Beşiktaşa, Fenerbahçe beraberliği bile büyük avantaj getirir
    galibiyet zaten yolu epey kısaltır
    lig maç makası bu kadar daralmışken

şampiyonluk gelirleri, şampiyonlar ligi gelirleri
    bu yoklukta çok büyük şifa kaynağı klupler için,

asla yatırım tavsiyesi olamaz

Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    GARAN_ insan inandığı somut destek ve dirençleri yazıp bunun dışına çıkmadan yazış olmak için yazmazsa, burnu bile kanamıyor... ama kendini atış poligonunda sanarak sıkmaya başladığında çuvallıyor
    abi söylediğin yerleri 7.88 garan kırdı.....ne olacak şimdi...
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    abi söylediğin yerleri 7.88 garan kırdı.....ne olacak şimdi...
    kırarsa eğer kırmızı çizgimiz diye devamıda vardı... ama bu benim düşüncem.
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

4. Yön konusunda 5 dk veriler mesaj üretmez

Ancak ben şu an için aşağı yönlü bir hareketin şansını daha yüksek buluyorum

kırarsa eğer kırmızı çizgimiz diye devamıda vardı... ama bu benim düşüncem.
    feyk olma durumu var mı.....endeks başladığı yerde kapatır mı ....yoksa bugün daha yüksek mi beklentin....

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    lönke acele ettik, 100 milyonluk bar geldi bencen sonra, ama bar pin bar. 1625 altında ısrara gerek yok yine de.
    ya çağrı.... seninle aynı anda long yaptık 163.050 civarı....erken verdik....korkutma modu görüyorum.... aşağı daldırır mı o korkuda var....ama dışardaki borsalar nispeten iyi....şuan flat....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    feyk olma durumu var mı.....endeks başladığı yerde kapatır mı ....yoksa bugün daha yüksek mi beklentin....
    benim beklentimle olmuyor ama 7.88 kilit rakam bana göre.. altında kalması tabiki sıkıntının devam edeceğine işaret ader. bellide olmaz bakarsın geri alıp üstüne atabilirlerde. yani şöyle olur diyecek kadar kolay bir pozisyon değil...
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

benim beklentimle olmuyor ama 7.88 kilit rakam bana göre.. altında kalması tabiki sıkıntının devam edeceğine işaret ader. bellide olmaz bakarsın geri alıp üstüne atabilirlerde. yani şöyle olur diyecek kadar kolay bir pozisyon değil...
    seans için bırakın öngörüde bulunmayı.. rakamları yazarken bile çuvallıyorum. kilit 8.78 demek istedim

Sayfa 899/1002 İlkİlk ... 399799849889897898899900901909949999 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •